Doroftei s-a razgandit. A lasat amenintarile si a batut palma cu autoritatile din Ploiesti. Desi ameninta chiar cu plecarea din tara, Doroftei s-a razgandit si a ajuns la un compromis cu oficialitatile din Ploiesti. Fostul mare sportiv a castigat o licitatie pentru un spatiu situat la stadionul "Ilie Oana", astfel ca isi va muta pub-ul acolo. Zilele trecute, au avut loc in Ploiesti doua lictiatii: una pentru un spatiu situat la etajul 1 al arenei, iar cea de-a doua pentru pentru o locatie la parterul stadionului. Ambele au o suprafata totala de peste 1.000 de metri patrati, iar Doroftei nu a avut adversar, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cristian Boureanu a avut grija de iubita lui si din puscarie. S-a tinut de cuvant si a lansat-o in afaceri. Cu cateva ore inainte sa se iste marele scandal cu un politist de la Rutiera, Cristi Boureanu ne povestea atat de planurile lui de viitor, cat si de ale Laurei Dinca. Iubita lui Cristi Boureanu se pregatea sa intre in industria modei din Romania si sa lanseze o linie de haine. Desi retinut pentru ultraj, Cristi Boureanu a avut grija ca nici viata amoroasa, dar nici afacerile sa nu aiba de suferit. Asa se face ca, dupa ce, in luna iunie, ne declara ca are nevoie de trei luni pentru a o ajuta pe Laura sa puna pe picioare acest bussines, noteaza Libertatea.

Madalina Ghenea le-a aratat tuturor ca nu este o femeie libera. Fara indoiala, Madalina Ghenea s-a impacat cu iubitul ei, Matei Stratan, iar in aceasta seara le-au dovedit tuturor ca formeaza un cuplu solid. Madalina a postat imediat dovada pe Instagram! In urma cu mai bine de jumatate de luna, va prezenta in premiera ruptura dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan, cat si motivele care au stat la baza despartirii, si anume ca socrii Madalinei nu o prea mai aveau la inima. Madalina a plecat de la vila familiei din Snagov, impreuna cu fetita, dar iata ca dragostea lor a fost mai puternica si formeaza acum, din nou, un cuplu, potrivit Cancan.

Dovada ca Rania este cea mai stilata regina. Le admiram pe Regina Letizia a Spaniei si pe Regina Maxima a Olandei, totusi Regina Rania a Iordaniei este cea care reuseste sa ne surprinda de fiecare data cu alegerile sale vestimentare extrem de inspirate, actuale si stylish. E, fara doar si poate, una dintre reginele pentru care aparitiile in public inseamna mai mult decat protocol si eleganta. Regina Rania urmareste cu atentie trendurile si incearca sa inspire prin fiecare aparitie a ei. Si ii reuseste, daca e sa ne gandim ca, imediat ce apare in public cu o anumita tinuta, vanzarile acelui produs cresc exponential, conform Click.

S-au dus vremurile cand vindea albume cu milioanele. Mircea Rusu a ajuns la mana lui Marius Moga. Din lipsa de inspiratie ori din disperarea de a intra in playlisturile statiilor FM, autorul megasuccesului "Omul bun si pomul copt", album care a stabilit recorduri nemaiintalnite dupa '89 pentru un folkist (peste un milion de CD-uri vandute), Mircea Rusu a ajuns la mana lui...Marius Moga. Artistul, reintors in muzica dupa trei mandate de primar, a ajuns sa bata la usa studioului de productie muzicala a lui Moga, compozitorul care era in scoala primara cand Mircea Rusu s-a lansat sub propriul nume, informeaza Libertatea.