Derby-ul etapei dintre CFR Cluj si Fotbal Club FCSB a starnit multa atentie si curiozitate: Care echipa e mai buna?! Cine va lua titlul?! Se impun vedetele FCSB-ului sau talentul si experienta lui Dan Petrescu? Intr-o atmosfera superba creata de suporteri, echipele s-au intrebuintat serios, dar greselile au abundat si spectacolul s-a lasat asteptat. Am avut doua reprize opuse, una dominata copios de CFR care a si deschis scorul in minutul 45, iar o doua repriza dominata usor de FCSB care a egalat prin Budescu in minutul 64 la capatul unui contraatac de manual. Un egal care avantajeaza trupa lui Dan Petrescu care se mentine in fruntea clasamentului la 4 puncte distanta de locul doi.

HotNews.roFoto: Hotnews

CFR a deschis scorul prin Vera in minutul 45 care a inscris cu capul dupa centrarea lui Deac. Portarul Nita a gresit insa decisiv, continuand sa alterneze evolutiile bune cu greselile majore.

FCSB a crescut presiunea la poarta clujenilor, au devenit mai periculosi si au egalat in minutul 64 prin Budescu care a finalizat un contraatac frumos al bucurestenilor.

Fazele de poarta au alternat pana la final, dar ocaziile cu adevarat mari au lipsit, echipele s-au inchis bine parand multumite cu acest egal.

Constantin Budescu, autorul golului egalizator, intrebat daca se asteapta la o convocare la Nationala: "M-ati innebunit cu Nationala asta. Nu ma mai intereseaza acum...ma intereseaza echipa mea. Am fost acolo si nu m-au respectat. Daca ma cheama, ma duc" (Digi Sport)

Nicolae Dica, antrenor FCSB: "Sunt suparat, desi nu are rost sa mai discutam, intr-un fel ma bucur ca nu am pierdut. Nu vreau sa vorbesc de arbitraj, nu cred ca sunt greseli intentionate, dupa joc oricum nu mai are importanta. E prea devreme sa vorbim despre titlu. CFR e pe primul loc, dar mai sunt multe jocuri. Este un avantaj pentru Dinamo ca nu a jucat dar noi suntem obisnuiti sa jucam din trei in trei zile" (Digi Sport)