Cristian Tanase, presedintele Concordiei, a confirmat despartirea de Vasile Miriuta, oficialul gruparii din Chiajna precizand ca tehnicianul va ajunge pe banca tehnica a lui Dinamo (il va inlocui pe Cosmin Contra, plecat la nationala Romaniei).

Vasile MiriutaFoto: Captura video

"I-a venit aceasta ofeta, a fost dorinta lui... Plecarea lui ne incurca, dar vom cauta solutii, viata merge mai departe. Nu am luat o decizie privind inlocuitorul lui. Nu vrem sa actionam in scurt, vrem sa gandim in liniste si sa nu facem o alegere pripita.

Vom avea un corp tehnic interimar deocamdata si vom analiza in urmatoarea saptamana. Variante sunt antrenori liberi, si romani si straini. Este alegerea lui si doar a lui (n.r. - de a sta pe banca FC Dinamo). Nu ne putem opune sau sa-i impunem acest lucru, dar din ce stiu si am discutat in principiu s-ar putea sa stam pe doua scaune alaturate in alta zona a stadionului. Mi-as fi dorit un antrenor care sa cunoasca jucatorii clubului Dinamo asa cum ii cunaoaste Vasiel Miriuta pe cei ai Chiajnei. Nu l-am gasit si mi se pare o situatie destul de delicata, ne-a pus in dificultate. Vom cauta solutii sa il surprindem pe Vasile Miriuta" - Cristi Tanase, la Pro X.

Mutarea vine intr-un moment cel putin interesant: etapa viitoare (miercuri, de la ora 21:00, etapa XI), Dinamo va da piept cu Concordia (fosta si actuala echipa a lui Miriuta).