Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, sub bagheta dirijorului John Nelson, intr-una dintre premierele acestei editii a Festivalului: prezentarea celebrei opere, in versiune concertanta, cu proiectii multimedia live.

Tenorul Peter Hoare urca pe scena Festivalului Enescu 2017 pe 20 septembrie, de la ora 20, la Sala Palatului, in rolul titular din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz. Sub bagheta dirijorului John Nelson se va afla Orchestra si Corul Filarmonicii George Enescu, iar celebra opera este prezentata in versiune concertanta in premiera cu proiectii multimedia live, sub directia multimedia a regizorului de origine romana Petrika Ionescu.

Considerat unul dintre cei mai versatili tenori ai momentului, Peter Hoare a urcat pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, alaturi de mari orchestre ca London Symphony Orchestra si Berliner Philharmoniker, iar in sezonul 2016/2017 a concertat sub bagheta lui Sir Simon Rattle.

Peter Hoare il inlocuieste in rolul lui Faust, din `Damnatiunea lui Faust`, de Berlioz, pe tenorul Francesco Demuro, care si-a reprogramat aparitia in cadrul Festivalului Enescu pentru o editie viitoare, din motive de sanatate.

Biletele achizitionate de public pentru concertul din data de 20 septembrie, ora 20, la Sala Palatului, raman valabile. Prin prezentarea acestora la intrarea in sala de concert, se face accesul pentru concert.