Mihai Gotiu povesteste ca medicul care l-a tratat dupa ce a fost lovit de Mirel Palada vrea sa plece din tara: Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului, nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca - Hotnews Mobile
1 € 4,6549 1 USD 4,0128vineri 20 iul 2018

Mihai Gotiu povesteste ca medicul care l-a tratat dupa ce a fost lovit de Mirel Palada vrea sa plece din tara: Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului, nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca

de Alina Neagu Joi, 14 septembrie 2017, 12:12
- a A+
Imagine
Senatorul USR Mihai Gotiu a povestit, pe pagina sa de Facebook , ca medicul de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", care l-a consultat si l-a tratat miercuri seara, dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in pauza publicitara a unei emisiuni la B1 Tv, i-a marturisit ca vrea sa plece din tara. "Cu buza sparta de un fost purtator de cuvant al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca. Si nici nu cred ca as fi fost credibil in acel moment", a scris Mihai Gotiu.Mesajul postat de Mihai Gotiu pe Facebook:


"Aseara, tarziu in noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile si sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, pana mi s-a descarcat telefonul. Tuturor va multumesc acum si imi cer scuze ca, din motive de timp, nu voi reusi sa o fac in mod direct, personal. Va asigur ca voi continua sa lupt impotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv impotriva huliganismului politic, insa exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am facut-o si ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului, ii voi reprezenta atat pe cei care mi-au acordat increderea, cat si pe cei a caror incredere nu am reusit sa o castig inca.

Daca m-a durut cu adevarat ceva azi noapte a fost marturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Ioan, care m-a consultat, ca se gandeste serios sa plece din Romania. Cu buza sparta de un fost purtator al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face sa se razgandeasca. Si nici nu cred ca as fi fost credibil in acel moment. Voi face insa tot ce tine de mine (si sunt convins ca acelasi lucru il vor face si colegii mei din USR) sa schimb (si sa schimbam) lucrurile in tara asta. Cu sprijinul colegilor mei si, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reusi. Avalansa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat ca nu suntem deloc putini! Nu voi ceda in fata niciunei amenintari ori intimidari verbale sau fizice. Nici 'forta' lui Mirela Palada, si nici macar toata forta reunita a tuturor huliganilor si penalilor din politica romaneasca nu se pot compara cu cea pe care mi-ati transmis-o in lungile ore ale acestei nopti si dimineti. Va multumesc!"
5671 de afisari


Daca romanii sunt prea prosti sa voteze
Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 12:36
+26/30
avem o tara in faliment, niciun fel de valori si hoti prosti la putere.

Ce-i asa de greu sa te duci la vot si sa pui stampila pe USR? Nu trece o duminica fara gratar? Nu puteau hipsterii sa rateze concertul dar si-au ratat urmatorii 4 ani in Romania?

De ce sunt romanii atat de neinteresati de vot? E singura arma reala impotriva hotilor din PSD.
P$D nu pricepe cu vorba buna
un domn [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 12:27
+25/27
P$D Trebuie Scos In Ilegalitate!
inca 28 de comentarii comenteaza