Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt - Hotnews Mobile
1 € 4,6549 1 USD 4,0128vineri 20 iul 2018

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

de Alina Neagu Joi, 14 septembrie 2017, 11:38
- a A+
O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News.ro.Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul de joaca din Parcul Tei si a cazut cu franghia de catarat care s-a desprins din suruburile in care era fixata. La fata locului a ajuns o ambulanta, iar fetita a fost transportata la spital.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineata, ca Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor face verificari si, de asemenea, la primarie are loc o ancheta interna: "Din cate se pare, fetita nu are probleme grave. La acest moment, este o ancheta interna, iar in acelasi timp ANPC face verificari pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat sa fie verificate din nou toate locurile de joaca din sector, unde se fac periodic verificari", a spus viceprimarul, adaugand ca in acest moment locul de joaca din Parcul Tei este securizat.

Viceprimarul a mai afirmat ca locul de joaca "este unul atipic", fiind construit in perioada 2006-2007 din donatii primite de la statul azer.
1502 afisari


Atipic- daca era copilul tau, tot atipic era?
lasa [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 11:50
+7/7
Mare rusine, nici copiii nu sunt in siguranta la un loc de joaca verificat, cica. Nu l-a verificat nimeni, asa cum nu verifica nimeni sesizarile de ani asupra cladirilor supuse la risc seism iminent, las' ca merge s-asa!
sa o luam altfel: mai e ceva sigur in Romania de azi, in afara de hoti, accidente, dezastre, falimente....?
Totul este bine!
un_deget_de_secaturi [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 12:32
+4/4
Importnat este punctul de vedere, estentia e sa ai unul optimist, sa vezi totdeauna partea buna a paharului!

"a suferit leziuni grave la coloana vertebrala" - asta sutine news.ro, insa ANPC ne linisteste:

"Din cate se pare, fetita nu are probleme grave."

evident ca o Agentie Nationala are credibilitate muuult mai mare decat niste gurnalisti!
Care probabil ca sunt platiti de Sorosh ca s-o defaimeze pe duamna Fierea, nemernicii astia sunt in stare de orice!
comenteaza