Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada

de Alina Neagu Joi, 14 septembrie 2017, 10:24
- a A+
Imagine
Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la Institutul de Medicina Legala si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.



"Scene incredibile in timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin! Dupa ce in timpul primei parti a emisiunii s-au contract puternic, in pauza publicitara, Mirel Palada, fost purtator de cuvant al guvernului Ponta, l-a batut pe senatorul USR Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnul in zona fetei. Nadia Ciurlin a anuntat incidentul dupa revenirea in direct si emisiunea a continuat fara prezenta celor doi", a scris B1 Tv miercuri seara, pe site-ul postului tv.

"Din pacate, pe pauza publicitara s-au intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare rau foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin, in timpul emisiunii.
6770 de afisari


Foarte bine
Frank777 [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 10:41
+50/52
Golanul ala trebuie sa mearga la puscarie.
Nu inteleg ...
JestersTear [utilizator], Joi, 14 septembrie 2017, 10:44
+36/36
... de ce trebuie neaparat certificat de la IML. Daca Palaga ii tragea o flegma in ochi si ii varsa paharul cu apa in cap, politia nu putea face nimic deoarece Gotiu nu a fost vatamat fizic?
inca 84 de comentarii comenteaza