Selectionerul Christoph Daum a declarat, miercuri, ca l-a suprins recomandarea Comisiei Tehnice a FRF de reziliere a contractului sau, in contextul in care in urma cu doua luni membrii comisiei spuneau sa trebuie continuata colaborarea. Daum este dezamagit ca a aflat din presa decizia comisiei si a mentionat ca se va intalni joi cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, pentru a discuta, potrivit news.ro.

"Inca sunt antrenorul Romaniei, doar in presa se spune ca eu nu mai sunt sau nu voi mai fi. Ma intreaba si lumea din Germania, si familia daca am fost dat afara, dar eu le spun ca nu e adevarat. Cu mine nu a vorbit nimeni despre asta. Ce a decis Comisia Tehnica e doar consultativ. Pentru presedintele Burleanu, ea nu are putere de decizie. Insa sunt surprins de ce au decis cei din comisie, pentru ca acum doua luni spuneau ca trebuie sa continuam. Nu inteleg de ce acum spun altceva. Accept orice opinie din Comitet sau din presa, dar am fost dezamagit ca am aflat din presa. L-am sunat pe presedintele FRF, dar nu am dat de el. Nu mi-a venit sa cred ca intr-o tara civilizata poti afli informatia asta din presa", a spus Daum la venirea in tara, potrivit Digi Sport.

El a subliniat ca trebuie sa discute cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, iar apoi se va lua o decizie. "Eu am in minte suta la suta ce vreau sa fac. Pana atunci, inca sunt selectionerul Romaniei si chiar un ambasador, pentru ca peste tot am vorbit foarte frumos de Romania", a adaugat Daum.

Christoph Daum a mentionat ca nu are nicio oferta in acest moment. "Nu am nicio oferta si daca as pleca de aici, as alege sa stau cu copiii o perioada, o scurta vacanta. Maine ma intalnesc cu Burleanu si apoi sa vedem ce decide Comitetul Executiv, dar eu nu o sa raman in Romania in asteptarea deciziei", a precizat Daum.