Dorin Cioaba, "regele rromilor", a fost retinut pentru 24 h - Hotnews Mobile
1 € 4,6550 1 USD 3,9774luni 16 iul 2018

Dorin Cioaba, "regele rromilor", a fost retinut pentru 24 h

de Ionut Baias Miercuri, 13 septembrie 2017, 22:27
- a A+
Autointitulatul rege international al rromilor, Dorin Cioaba, a fost retinut, miercuri seara, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la cinci milioane de euro, instrumentat de catre politistii din Mehedinti. Pana la aceasta ora au fost retinute in total cinci persoane, dar audierile continua. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Mehedinti, Madalina Viziru, a declarat, miercuri seara, pentru News.ro, ca Dorin Cioaba a fost retinut in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de cinci milioane de euro.Doua autoturisme de lux si aproape 250.000 de euro, in lei si valuta, au fost confiscati de politisti in urma celor 28 de perchezitii facute miercuri dimineata, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu prejudiciu de peste 5 milioane euro. Trei barbati implicati au fost retinuti. Sotia lui Dorin Cioaba, Sighisoara, a fost si ea ridicata, miercuri, de catre politisti, informeaza News.ro.

Potrivtit Inspectoratului General al Politiei Romane, in urma celor 28 de perchezitii facute de politistii din Mehedinti si ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane in judetele Mehedinti, Timis, Arges, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Dolj, Gorj, precum si in municipiul Bucuresti, la persoane suspectate ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalarea banilor, au fost confiscate doua masini de lux, precum si 792.500 de lei, 47.935 de euro si 800 de dolari si 97.000 de lei in cont bancar. 

De asemenea, trei barbati cu varste cuprinse intre 33 si 37 de ani, din Strehaia, au fost retinuti pentru 24 de ore.  

Una dintre perchezitii a avut loc la locuinta din Sibiu a lui Dorin Cioaba, autointitulat rege al romilor. Sotia acestuia, Sighisoara, a fost ridicata de politisti si dusa la audieri.  

Dorin Cioaba a spus ca sunt vizate doua societati administrate de catre Sighisoara care au colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, fiind vorba despre patru facturi in valoare de 20.000 de lei despre care anchetatorii sustin ca sunt fictive.
1307 afisari


Universitatea Medelin& nicky scorpion
un domn [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 22:58
+3/3
Isi prezinta discipolii in ciordit de la banul public...prim absolvent cioaba si fumeia lui
nu mi se pare normal..
exilatul [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 23:03
+3/3
eu stiam ca "regii" sunt mai presus de ...lege...mai ales in ro ..unde sunt cam multi..."sighisoara"!!!!..de ce nu .."corabia"...sau le era frica de proverbul : "s a inecat ca tiganul la mal"...
inca 3 comentarii comenteaza