Claudiu Manda, validat de Parlament in functia de presedinte al Comisiei de control a activitatii SRI, in locul lui Adrian Tutuianu - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018

Claudiu Manda, validat de Parlament in functia de presedinte al Comisiei de control a activitatii SRI, in locul lui Adrian Tutuianu

de V.M. Miercuri, 13 septembrie 2017, 16:47
- a A+
Imagine
Parlamentarii au aprobat miercuri, in plen, numirea senatorului PSD Claudiu Iulian Manda in functiile de membru si presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, informeaza Agerpres.Au votat in favoarea propunerii grupului parlamentar PSD 309 de parlamentari, iar 36 de senatori si deputati au votat impotriva. Votul a fost secret cu buletine de vot.

Claudiu Manda a fost desemnat in locul senatorului Adrian Tutuianu, ministru demisionar al Apararii, numit de PSD membru in comisia pentru abuzuri.

Noul presedinte al Comisiei SRI a depus juramantul in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la finalul unei reuniuni a conducerii partidului, ca Adrian Tutuianu nu va mai fi presedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, functia urmand sa fie ocupata de senatorul PSD Claudiu Manda.

Intrebat daca Adrian Tutuianu va ramane presedinte al Comisiei SRI, liderul PSD Liviu Dragnea a spus: "Nu".

"Presedinte la aceasta comisie va fi domnul Claudiu Manda. Am discutat de mai multe ori in partid. Maine (miercuri - n.r.) avem plen reunit (in care urmeaza sa fie validat Manda - n.r.)", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.
1439 de afisari


!
melcul_naravas [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 17:56
+5/5
Ce bine si-a aranjat Olguta Vasilescu amantul. Pe fostul sot l-a impus la ASF cu salariu de zeci de mii de euro pe luna. ( Omul are de platit pensie alimentara si daca salariul e mare...)
o mizerie
deville2010 [utilizator], Miercuri, 13 septembrie 2017, 17:13
+4/4
olteneasca garantat olguta,
tiitoarea vadimului prm-ist
inca 4 comentarii comenteaza