Cum ii redai parului tau stralucirea. Soarele, apa marii si poluarea excesiva din timpul verii au afectat si podoaba capilara. Toamna este anotimpul perfect pentru revitalizarea parului, asa ca incercati sa tineti cont de urmatoarele sfaturi. Uite cum poti sa ai un par stralucitor, des si rezistent! Alimentatia trebuie sa fie bazata pe multe legume si fructe proaspete - cu frunze verzi si clorofila, salate de cruditati si verdeturi, produse apicole, proteine de calitate (peste gras, oua, branza, iaurt, seminte, nuci, mazare, fasole), uleiuri bio de masline presate la rece, canepa, samburi de struguri, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Ce boli ai daca iti miroase pielea urat. Schimbarile neobisnuite la nivelul transpiratiei, fie ca este vorba de productia in exces sau de disparitia completa, sunt semne de ingrijorare. De asemenea, modificarile care apar in aroma corpului pot fi simptome ale unor boli cu miros. Anumite boli pot sa te faca sa mirosi urat. O astfel de afectiune este si Trimethylaminuria sau sindromul mirosului de peste, care afecteaza o persoana din 200.000, conform prevention.com. Trimethylaminuria este caracterizata de imposibilitatea organismului de a metaboliza trimetilamina, un compus ce se ocupa cu procesarea proteinelor si care este produs in intestin, noteaza Divahair.

La ce solutii apelezi cand copilul tau este slab. Niciodata nu ocoli vizitele regulate la medicul de familie si la specialisti. Este un mod prin care poti preveni imbolnavirile si afli imediat daca ceva este in neregula. Sunt copii care, in ciuda faptului sa mananca normal, sunt foarte slabi. Altii poate nici nu au nevoie de prea multa mancare sa se ingrase. Nu-l forta sa manance ce anume vrei tu. Mai bine ii pui in fata mai multe alimente care sa-i trezeasca interesul. Limiteaza consumul de fast food. Alimentatia sa nu trebuie sa se bazeze numai pe cartofi prajiti, burgeri, milkshakeuri si altele asemanatoare, potrivit Libertatea pentru femei.

De ce e mierea recomandata. 100 de grame de miere contine 305 calorii. Asadar, o lingura de miere poate functiona in scopul atingerii obiectivelor de pierdere in greutate. In plus, mierea este o sursa de zahar natural si previne pofta de dulce. Mierea este considerata buna pentru sistemul digestiv, deoarece contine proprietati antiseptice si antibacteriene, care amelioreaza simptomele afectiunilor digestive. Este recomandat sa o bei dimineata, pe stomacul gol, informeaza Click.

Cancerul colorectal este vindecabil. Dar numai la medic. Cancerul colorectal este a treia cea mai frecventa forma de cancer la nivel mondial, din punct de vedere al numarului total de cazuri inregistrate, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii. "Cancerul colorectal poate fi vindecat daca este depistat intr-un stadiu incipient si este tratat corespunzator. Pentru ca boala sa fie identificata in primele faze de dezvoltare, ceea ce ce creste sansele de vindecare, recomandam tuturor persoanelor care au varsta de peste 50 ani sa efectueze o prima colonoscopie", explica Adina Croitoru, medic oncolog, conform Libertatea pentru femei.