"Morometii 2" va fi filmat in Teleorman, judet pe care regizorul Stere Gulea il descrie drept "invadat de balarii", intr-un interviu acordat Revistei 22 pe tema lungmetrajului pe care il pregateste. Intre altele, Stere Gulea descrie lumea pe care au intalnit-o el si echipa sa in acest judet si da drept exemplu un moment in care scenografilor li s-a spus sa vorbeasca "cu Dragnea" daca vor sa inchirieze un utilaj.

Regizorul Stere GuleaFoto:

Stere Gulea, in interviul pentru Revista 22, despre Teleorman-ul gasit in pregatirile pentru "Morometii 2":

  • [e un judet] "Saracit, in curs de depopulare. Acum, cand ma duc acolo, spre deosebire de anul 1985, imaginea care imi ramane este ca au invadat balariile. (...) Si inainte stateau oamenii la carciuma, dar carciuma era o chestie mai rasarita, din caramida, era aratoasa... Acum, si bodegile astea parca sunt incropite. (...) In acelasi timp, vezi vile printre balariile astea, de doua-trei-patru etaje. (...)"
  • "(...) N-am personal ceva cu Liviu Dragnea, nici nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza sa-l cunosc, dar dau un exemplu. Cei din echipa de scenografie, care lucreaza de doua luni acolo, au vazut un utilaj la sosea si, cum aveau nevoie de un utilaj asemanator, s-au dus si au intrebat de unde pot inchiria? Si li s-a raspuns: "Vorbiti cu Dragnea". "Toate sunt ale lui Dragnea? Toate astea?", au intrebat. "Pai, da, Tel Drum...", li s-a raspuns. Nu spun eu asta, eu n-am de unde sa stiu. Dar oamenii care lucrau cu utilajul acela asta au spus: "Vorbiti cu Dragnea". Cum sa vorbesti cu Dragnea pentru un utilaj?"

Interviul integral - pe site-ul Revistei 22