Stere Gulea, pentru Revista 22: Filmul Morometii 2 va fi filmat intr-un Teleorman "invadat de balarii" / Scenografii au vrut sa inchirieze un utilaj si li s-a raspuns: "Vorbiti cu Dragnea" - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954sâmbătă 21 iul 2018

Stere Gulea, pentru Revista 22: Filmul Morometii 2 va fi filmat intr-un Teleorman "invadat de balarii" / Scenografii au vrut sa inchirieze un utilaj si li s-a raspuns: "Vorbiti cu Dragnea"

de RH Marţi, 12 septembrie 2017, 12:27
- a A+
Imagine
"Morometii 2" va fi filmat in Teleorman, judet pe care regizorul Stere Gulea il descrie drept "invadat de balarii", intr-un interviu acordat Revistei 22 pe tema lungmetrajului pe care il pregateste. Intre altele, Stere Gulea descrie lumea pe care au intalnit-o el si echipa sa in acest judet si da drept exemplu un moment in care scenografilor li s-a spus sa vorbeasca "cu Dragnea" daca vor sa inchirieze un utilaj.Stere Gulea, in interviul pentru Revista 22, despre Teleorman-ul gasit in pregatirile pentru "Morometii 2":
  • [e un judet] "Saracit, in curs de depopulare. Acum, cand ma duc acolo, spre deosebire de anul 1985, imaginea care imi ramane este ca au invadat balariile. (...) Si inainte stateau oamenii la carciuma, dar carciuma era o chestie mai rasarita, din caramida, era aratoasa... Acum, si bodegile astea parca sunt incropite. (...) In acelasi timp, vezi vile printre balariile astea, de doua-trei-patru etaje. (...)"
  • "(...) N-am personal ceva cu Liviu Dragnea, nici nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza sa-l cunosc, dar dau un exemplu. Cei din echipa de scenografie, care lucreaza de doua luni acolo, au vazut un utilaj la sosea si, cum aveau nevoie de un utilaj asemanator, s-au dus si au intrebat de unde pot inchiria? Si li s-a raspuns: "Vorbiti cu Dragnea". "Toate sunt ale lui Dragnea? Toate astea?", au intrebat. "Pai, da, Tel Drum...", li s-a raspuns. Nu spun eu asta, eu n-am de unde sa stiu. Dar oamenii care lucrau cu utilajul acela asta au spus: "Vorbiti cu Dragnea". Cum sa vorbesti cu Dragnea pentru un utilaj?"

Interviul integral - pe site-ul Revistei 22
5581 de afisari


Extrapolare
EduardRO [utilizator], Marţi, 12 septembrie 2017, 13:05
+10/10
Da, tovarasul Dragnea extrapoleaza la nivelul tarii prapadul pe care l-a facut in Teleorman.

Cred ca se doreste ca orice vei dori sa faci in Romania.....sa il intrebi pe Dragnea.

Faptul ca s-au taiat masiv fonduri alocate pentru investitii, ca se cer sute de milioane de lei dividente de la societatile de stat, devalizandu-le de bani pentru investitii......spune totul despre dezastrul care va fi in urmatoarea perioada. Si toate astea pentru plata pensiilor si a salariilor bugetare.
astia
nahir [utilizator], Marţi, 12 septembrie 2017, 20:20
+5/5
in Teleorman, cand se duc la buda in fundul curtii, tot lui dranea ii cer aprobarea? penibili.
inca 2 comentarii comenteaza