Parazitii au un nou album: "Slalom printre cretini", pe care il vor promova printr-un concert in clubul bucurestean Gossip. Cheloo si Ombladon prezinta, dupa spusele celor care l-au cumparat deja, "un album matur, cu nerv si mesaje sociale crunte".

Show-ul va avea loc pe 24 ianuarie, de la ora 20.00 si va promova noul album al Parazitilor. Acesta contine 21 de melodii, doua dintre ele fiind realizate in colaborare cu Mircea Badea - "Politicianul roman" si Mihai Margineanu - "Moartea intreaba de tine", se afirma intr-un comunicat.

Pe langa acestea, discul mai prezinta trei featuring-uri: 'Cu microfonul deschis' feat. Killa Kela & MC Trip, 'Mereu la subiect' feat. Shabazz the Disciple si 'Something to say' feat. Raekwon The Chef.

Pe forumuri si bloguri, parerile ascultatorilor sunt impartite. John_Otto sustine ca "acesti oameni devin din ce in ce mai comerciali, mai glamourous si mai superficiali pentru mine.Incep sa-mi spuna din ce in ce mai putine lucruri.Departe de albumele vechi, din punctul meu de vedere", in timp ce majoritatea cumparatorilor albumului sunt incantati de "slalom".

Pe deceblog.net, autorul comenteaza ultimul album al Parazitilor: "Baietii de la Parazitii au comis-o din nou cu Slalom printre cretini, un album matur, mare, dur, cu nerv, la fel de crud ca si Irefutabil. Mesaje sociale crunte si atingeri politice egal impartite.

De asta data, Andrei Gheorghe a fost inlocuit de Mircea Badea pentru urarile de bine dedicate clasei politice. Per total, un album bun, care iti ramane in urechi chiar dupa prima ascultare."

Parerea este impartasita de Narcis, care spune pe blogul sau: "A meritat asteptarea! Flow-ul bun, beat-urile inedite si featuring-urile de zile mari compenseaza pentru toata perioada de seceta”.

Tie cum ti se pare noul album? Vei fi prezent/a la lansarea concertului? Iti asteptam parerile mai jos.