Un barbat a fost retinut dupa ce a provocat un scandal intr-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0240joi 21 iun 2018

Un barbat a fost retinut dupa ce a provocat un scandal intr-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei

de Alina Neagu Duminică, 13 august 2017, 9:01
- a A+
Un barbat a fost retinut dupa ce, sambata seara, a provocat un scandal intr-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei, fiind agresiv cu alte persoane aflate la cumparaturi, dar si cu personalul magazinului, scrie News.ro. In urma conflictului, izbucnit din cauza faptului ca barbatul respectiv a spart o sticla cu vin, iar un angajat al magazinului i-a atras atentia, o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale.Politia Capitalei anunta ca, sambata, in jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat faptul ca intr-un supermarket din sectorul 1, un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumparaturi, dar si cu personalul. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti de la Sectia 4, care l-au imobilizat pe barbatul agresiv. Cateva persoane au fost duse la audieri.

"Din primele date a rezultat ca intreg conflictul ar fi pornit de la faptul ca barbatul a spart o sticla cu vin, iar un agent de paza i-a atras atentia. In momentul in care barbatul a inceput sa se manifeste agresiv fata de paznic, mai multi clienti ai magazinului au intervenit in sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit si angajati ai societatii ce asigura paza magazinului, fiind apelata si Politia", arata Politia Capitalei.

In urma conflictului, un barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale.

De asemenea, o poarta de control a magazinului a fost deteriorata, reprezentantii societatii comerciale facand plangere.

Politistii fac cercetari in acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice. Barbatul agresiv a fost retinut.
1385 de afisari


Se pare ca
Mihai_S [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 9:04
+3/7
Boureanu ar fi agresorul
Manipulare a la hotnews.
cititoare [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 11:02
+2/6
Dar de ce nu mentionati ca acel barbat agresiv era un soldat american?
inca 1 comentariu comenteaza