Stare de urgenta locala in statul american Virginia, dupa ciocniri intre nationalisti albi si contramanifestanti - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954sâmbătă 21 iul 2018

Stare de urgenta locala in statul american Virginia, dupa ciocniri intre nationalisti albi si contramanifestanti

de Alina Neagu Sâmbătă, 12 august 2017, 21:41
- a A+
Autoritatile din domeniul securitatii din Charlottesville, statul american Virginia, au declarat sambata starea de urgenta locala dupa izbucnirea unor ciocniri intre nationalisti albi si manifestanti antirasisti la un miting privind inlaturarea unui monument in onoarea unui general din perioada razboiului civil, scrie Agerpres, citand DPA.Nationalistii albi au organizat mai multe mitinguri pentru a-si exprima protestul fata de planurile edililor de a retrage o statuie a generalului confederat Robert E. Lee.

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma violentelor.

Starea de urgenta locala vizeaza doua jurisdictii din centrul Charlottesville, oras universitar situat la circa 187 kilometri sud-vest de Washington. Autoritatile au avertizat cetatenii sa stea departe de cele doua zone unde sunt stransi militanti din ambele tabere.
2700 de afisari


Nu vad....
Nonidem [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 9:00
+7/21
Nu vad ratiunea oficialitatilor de a demola un monument al unui celebru general sudist, la el acasa!Cred ca nu numai invingatorii au dreptul la memorie!Rasiste sunt autoritatile locale care au demarat aceasta actiune lipsita de sens, provocatoare si de prost gust.
Demonstreaza aia care vor sa-si "ia
John M. [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 7:05
+4/10
tara inapoi" din mainile "conspiratiei masono-iudaice mondiale". Intre timp un "luptator" a intrat cu masina in multime, omoarand o persoana si ranind 18. Luni va fi in tribunal unde i se vor citi acuzatiile care sunt atat de multe ca mintea lui de gaina nu si le-ar putea aminti niciodata.
inca 12 comentarii comenteaza