Aglomeratie pe DN 1, se circula in coloana intre Sinaia si Busteni - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954sâmbătă 21 iul 2018

Aglomeratie pe DN 1, se circula in coloana intre Sinaia si Busteni

de Alina Neagu Sâmbătă, 12 august 2017, 20:16
- a A+
Circulatie intensa si sambata seara pe DN1 Bucuresti - Brasov. Se circula in coloana intre Sinaia si Busteni, in timp ce pe sensul de mers Brasov - Bucuresti este coloana doar la intrarea in Busteni, anunta Centrul Infotrafic . La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic.Si in judetul Valcea, pe DN7, pe sensul de mers Pitesti - Ramnicu-Valcea, se circula cu viteza redusa in zona Milcoiu - Aldesti.

Pe DN7C-Transfagarasan traficul se desfasoara ingreunat in zona Balea-Lac. Parcarile sunt pline, iar multi automobilisti au oprit pe marginea drumului, astfel ca trecerea autovehiculelor care circula din sensuri opuse este dificila.
532 de afisari


Domnului primar din Busteni
RCM [utilizator], Sâmbătă, 12 august 2017, 22:56
0/0
Avand in vedere ca tot blocajul e datorat celor 2 semafoare pentru 2 amarate de treceri de pietoni pe DN1 in localitatea Busteni, ne puteti explica de ce e asa de greu sa construiti niste pasarele supraterane sau pasaje pe sub DN1 pentru pietoni, investitii minimale care ar permite ca fluxurile auto sa nu se opreasca din 2 in 2 minute cate 1 minut?
Ca sa nu va intreb de o ruta ocolitoare a Busteniului, care ar permite oraselului sa aspire la a se numi statiune montana... Acum este doar o statie fortata de masini, in bataie de joc pe vreo 10km in mod aproape constant.
Sau dvs. chiar l-ati crezut pe dottore Ponta ca va rezolva cu autostrada Comarnic - Brasov?
Grav, penibil si strangulator pentru economie, turism, urbanism si pentru sanatatea oamenilor.
comenteaza