Japonia a desfasurat interceptori de racheta dupa amenintarile lansate de Coreea de Nord la adresa Guam - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954sâmbătă 21 iul 2018

Japonia a desfasurat interceptori de racheta dupa amenintarile lansate de Coreea de Nord la adresa Guam

de Alina Neagu Sâmbătă, 12 august 2017, 19:14
- a A+
Japonia a desfasurat sambata baterii de interceptori de racheta de-a lungul traiectoriei pe ar urma-o rachetele balistice nord-coreene in cazul in care Phenianul si-ar pune in practica amenintarea de a lansa patru rachete spre Guam, teritoriu american din Oceanul Pacific, anunta Agerpres, citand agentia Kyodo.Sisteme defensive antiracheta sol-aer au fost desfasurate in patru prefecturi din vestul Japoniei, dupa ce Coreea de Nord a anuntat ca "examineaza in mod serios" lansarea simultana de rachete balistice cu raza intermediara de actiune asupra Guam

Interceptorii de racheta Patriot de tip PAC-3 au fost desfasurati in prefecturile Shimane, Hiroshima si Kochi, precum si in prefectura Ehime.

Premierul nipon Shinzo Abe a declarat ca Guvernul va face totul" pentru a proteja vietile si bunurile cetatenilor niponi.
1738 de afisari


Este ca atunci...
Allrounder [utilizator], Sâmbătă, 12 august 2017, 22:15
+8/10
...cand arunci cu sticle de vodka dupa neuronii tai. Ghici ce?! N-o sa nimereasca niciul, ca nu au ce....
Gandire limitata
imi_pasa_de_romania [utilizator], Duminică, 13 august 2017, 3:20
+6/8
Nu stiu daca esti troll sau te prefaci. Esti constient ca si Japonia e pe blacklist, nu? Ei iau masuri de precautie. Dar pe tine atat te duce capul: randunele.

Guam este o tinta intentionata ca sa instige SUA. La fel ca si Coreea de Sud (doar ca ei au THAAD).
inca 7 comentarii comenteaza