Prahova: Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc unde facea lucrari de izolatie termica - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954sâmbătă 21 iul 2018

Prahova: Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc unde facea lucrari de izolatie termica

de N.O. Sâmbătă, 12 august 2017, 15:31
- a A+
Un muncitor a fost grav ranit, sambata, dupa ce a cazut de la etajul cinci al unui bloc din municipiul Campina, primele informatii de la fata locului aratand ca barbatul efectua lucrari de izolatie termica la imobil, relateaza News.ro. El va fi preluat de un elicopter de pe stadionul din localitate.Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova, accidentul s-a produs la un bloc de pe strada Orizontului din municipiul Campina. Barbatul, in varsta de 28 de ani, facea lucrari de izolatie termica si a cazut de la etajul cinci al imobilului.

El a suferit un traumatism de coloana lombara, medicii suspectand ca are o fractur de bazin. La fata locului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe ranit de pe stadionul din localitate.
298 de afisari


Inspectia shuncii
Ali Mentara [utilizator], Sâmbătă, 12 august 2017, 17:40
+3/3
Cand la parintii mei in Bucuresti s-a facut izolatia blocului, de catre primarie, sa nu va imaginati ca pe schele sau pe platforma (schela mobila) purta cineva echipament de protectie (casca sau ancorare).

In plus pe balcon la noi au inceput brusc sa apara PET-uri mari de bere (goale, fireste, altfel le beam eu) si sticle de vodca.

Deci:

1. Va dati seama cum munceau de treji.

2. Daca unul pica, pica la fel cum pica o drosofila.
comenteaza