Doru Tulus este prezentat de postul tv Kanal 3 in Bulgaria drept "procurorul minune" care arunca in aer lupta anticoruptie din Romania, cel care dezvaluie cum Laura Codruta Kovesi comanda dosare si arestari fara probe,scrie bn24.ro.

Bulgarii de la Kanal 3 au fost acasa la Tulus sa filmeze cu acesta un interviu - fluviu despre DNA si Kovesi pe care l-au difuzat sambata.

In paralel, Traian Basescu a fost intervievat de acelasi post tv din Bulgaria, si interviul sau a fost pe larg difuzat ca un preambul la cel cu Tulus, in 20 iulie. Basescu spune la televiziunea bulgara ca DNA este similara fostei Securitati si ca Romania s-a intors la practicile regimului comunist.

Pentru ca in general stirile despre Bulgaria nu sunt de mare interes pentru publicul din Romania, putem sa ne intrebam, prin reciprocitate, de ce ar fi interesat publicul din Bulgaria de stirile din Romania. Si cum se face ca o televiziune din Bulgaria isi trimite in Romania o echipa intreaga pentru a obtine din doua surse fix aceeasi reactie - impotriva DNA si a lui Kovesi scrie bn24.ro.

Sunt mai multe detalii care sar in ochi in aceasta poveste, se spune in materialul ce poate fi cititintegral aici.