Consiliul National al audiovizualului a aprobat, joi, o serie de schimbari la nivelul brandurilor Pro, inclusiv inlocuirea numelor posturilor Sport.ro, Acasa TV si Acasa Gold si schimbarea siglei Pro TV, potrivit Paginademedia.ro. Astfel, Sport.ro devine Pro X, Acasa TV devine Pro 2, iar Acasa Gold - Pro Gold.

Sigla Pro TV se va schimba, urmand sa dispara cele trei linii de sub numele postului si sa apara un punct intre Pro si TV. Punctul va fi prezent in toate siglele posturilor din grupul media. Se va schimba si sigla Pro Cinema, post care, asemenea tuturor celorlalte canale, isi va pastra tematica.

Lucia Antal, directorul de marketing al grupului, a declarat la CNA, citata de Paginademedia.ro, ca aceste schimbari vor fi efectuate la inceputul toamnei. Antal, potrivit sursei citate: "In aceasta toamna ne dorim ca dintr-un grup de branduri sa devenim un brand de grup. Pana acum canalele noastre secundare erau percepute ca entitati distincte, dar din aceasta toamna universul PRO isi doreste sa devina mai puternic si sa fie perceput ca un intreg, de aceea aceste canale secundare si Pro TV, impreuna, ne dorim sa functioneze sub aceeasi umbrela PRO."