Incident pe Aeroportul Timisoara, dupa ce un avion cargo a intrat cativa metri pe spatiul verde de langa pista - Hotnews Mobile
1 € 4,6228 1 USD 3,9370marţi 22 mai 2018

Incident pe Aeroportul Timisoara, dupa ce un avion cargo a intrat cativa metri pe spatiul verde de langa pista

de V.M. Luni, 17 iulie 2017, 23:28
- a A+
Un avion cargo care avea ca destinatie Budapesta a intrat cativa metri pe spatiul verde de langa pista, in timp ce se pregatea de decolare de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, din cauza unei probleme tehnice, traficul aerian nefiind afectat. In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, iar aeronava a fost tractata inapoi pe pista, apoi a fost parcata pe platforma, relateaza News.ro.Potrivit unor surse din cadrul Aeroportuui International "Traian Vuia" din Timisoara, luni seara, un avion cargo care urma sa decoleze de la Timisoara cu destinatia Budapesta a suferit o problema tehnica in urma careia a ajuns pe iarba de langa pista.

Sursa citata mai arata ca unul din motoarele avionului s-ar fi oprit si a produs un dezechilibru care ar fi impins avionul cativa metri pe spatiul verde.

In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, iar aeronava a fost tractata inapoi pe pista, apoi a fost parcata pe platforma.

O echipa tehnica urmeaza sa inspecteze aeronava pentru a stabili cu precizie in ce consta defectiunea.

Traficul aerian nu a fost afectat in urma acestui incident.
909 afisari


Niciun comentariu
comenteaza