1 € 4,6606 1 USD 3,7828joi 22 feb 2018
Versiune
Mobile

Primarul Londrei sustine ca presedintele Trump nu va fi primit cu un covor rosu in Marea Britanie

de N.A. Luni, 17 iulie 2017, 22:43
- a A+
Imagine

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a lansat luni seara un nou atac la adresa presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, exprimandu-si opozitia fata de organizarea unei vizite de stat pentru miliardarul republican in Marea Britanie. O asemenea vizita ar urma sa aiba loc in anul 2018, transmite news.ro care citeaza CNN."O vizita de stat este diferita de o vizita normala, iar intr-un moment cand presedintele american are politici pe care multi le resping in tara noastra, nu sunt sigur ca este potrivit ca guvernul nostru sa intinda covorul rosu", a declarat Khan.

Casa Alba a confirmat saptamana trecuta ca vizita de stat a presedintelui american va fi amanata pana in 2018.

Aceasta amanare are loc din cauza ingrijorarilor cu privire la organizare de proteste masive impotriva venirii presedintelui Trump in Marea Britanie.

Trump s-a intalnit cu premierul May la summitul G20 de la Hamburg, reafirmandu-si dorinta de a vizita Londra.

Miliardarul republican a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta al II-a, prezentata de catre premierul May, pentru a efectua o vizita de stat in Marea Britanie.

Insa, acesta s-a aratat reticent cu privire la efectuarea unei vizite de stat, daca va fi intampinat cu proteste la Londra.

Khan - primul primar musulman al unei capitale occidentale - a intrat adeseori in conflict cu presedintele american, dar nu a respins posibilitatea de a se intalni cu acesta la Londra.

1430 de afisari


tupeu maxim
martel55 [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 23:13
+6/22
asa vom ajunge si noi peste cativa ani daca vom accepta imigrantii pe care vor sa ni-i impuna Merkel, soros si crestul, sa devina stapani la noi in tara niste venetici....asta nici nu a capatat bine cetatenia si a si inceput sa se simta stapan si sa decida el, conform propriei religii, cine merita si cine sa viziteze GB
cu "covor rusu"
ras-putin [utilizator], MarĊ£i, 18 iulie 2017, 0:22
+5/7
sa speram ca nu :).
inca 3 comentarii comenteaza