Primarul Londrei sustine ca presedintele Trump nu va fi primit cu un covor rosu in Marea Britanie - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 0,8476luni 18 iun 2018

Primarul Londrei sustine ca presedintele Trump nu va fi primit cu un covor rosu in Marea Britanie

de N.A. Luni, 17 iulie 2017, 22:43
- a A+
Imagine

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a lansat luni seara un nou atac la adresa presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, exprimandu-si opozitia fata de organizarea unei vizite de stat pentru miliardarul republican in Marea Britanie. O asemenea vizita ar urma sa aiba loc in anul 2018, transmite news.ro care citeaza CNN."O vizita de stat este diferita de o vizita normala, iar intr-un moment cand presedintele american are politici pe care multi le resping in tara noastra, nu sunt sigur ca este potrivit ca guvernul nostru sa intinda covorul rosu", a declarat Khan.

Casa Alba a confirmat saptamana trecuta ca vizita de stat a presedintelui american va fi amanata pana in 2018.

Aceasta amanare are loc din cauza ingrijorarilor cu privire la organizare de proteste masive impotriva venirii presedintelui Trump in Marea Britanie.

Trump s-a intalnit cu premierul May la summitul G20 de la Hamburg, reafirmandu-si dorinta de a vizita Londra.

Miliardarul republican a acceptat din luna ianuarie invitatia reginei Elisabeta al II-a, prezentata de catre premierul May, pentru a efectua o vizita de stat in Marea Britanie.

Insa, acesta s-a aratat reticent cu privire la efectuarea unei vizite de stat, daca va fi intampinat cu proteste la Londra.

Khan - primul primar musulman al unei capitale occidentale - a intrat adeseori in conflict cu presedintele american, dar nu a respins posibilitatea de a se intalni cu acesta la Londra.

1449 de afisari


tupeu maxim
martel55 [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 23:13
+6/22
asa vom ajunge si noi peste cativa ani daca vom accepta imigrantii pe care vor sa ni-i impuna Merkel, soros si crestul, sa devina stapani la noi in tara niste venetici....asta nici nu a capatat bine cetatenia si a si inceput sa se simta stapan si sa decida el, conform propriei religii, cine merita si cine sa viziteze GB
cu "covor rusu"
ras-putin [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 0:22
+5/7
sa speram ca nu :).
inca 3 comentarii comenteaza