Masina cuprinsa de flacari pe drumul care leaga vama Cenad de Timisoara. Incendiul ar fi izbucnit de la o improvizatie de cabluri - Hotnews Mobile
1 € 4,6225 1 USD 3,9099marţi 22 mai 2018

Masina cuprinsa de flacari pe drumul care leaga vama Cenad de Timisoara. Incendiul ar fi izbucnit de la o improvizatie de cabluri

de V.M. Luni, 17 iulie 2017, 21:02
- a A+
O masina a fost cuprinsa de flacari pe drumul care leaga vama Cenad de Timisoara, soferul si pasagerii reusind sa iasa singuri din autovehicul, relateaza News.ro. Pompierii spun ca incendiul ar fi izbucnit de la o improvizatie de cabluri pentru sistemul audio al autoturismului.Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit, luni dupa-amiaza, la o masina marca BMW, condusa de un barbat de 34 de ani, in timp ce se indrepta dinspre vama Cenad spre Timisoara.

Cand au observat ca iese fum din masina, soferul si pasagerii - sotia sa si copilul lor de 14 ani - au reusit sa iasa singuri din autoturism.

Pompierii de la Sannicolau Mare au intervenit pentru stingerea incendiului la autoturism, care apoi s-a extins si la vegetatia uscata de pe marginea soselei.

Din primele date, a reiesit ca focul ar fi pornit de la un scurtcircuit al unor cabluri, si anume o improvizatie folosita pentru sistemul audio.
604 afisari


astea sunt
trandafil [utilizator], Marţi, 18 iulie 2017, 18:03
0/0
rablele second hand care fac deliiciul romanilor. Neaparat sa fie BMW!
comenteaza