Liviu Dragnea sustine ca ar trebui amenajate in Parlament locuri speciale pentru fumat. Fumatorii dispun insa de astfel de spatii - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308luni 21 mai 2018

Liviu Dragnea sustine ca ar trebui amenajate in Parlament locuri speciale pentru fumat. Fumatorii dispun insa de astfel de spatii

de V.M. Luni, 17 iulie 2017, 18:00
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu sustine modificarea Legii privind fumatul in spatiile publice, dar ar trebui ca Secretariatul General al Camerei Deputatilor sa amenajeze locuri speciale pentru fumatori, in conditiile in care cladirea este foarte mare. In prezent, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri, noteaza News.ro.Intrebat daca sustine  modificarea Legii privind fumatul in spatiile publice, Dragnea a raspuns: "Pai nu as sustine, ca ne-am obisnuit. (...) Eu am trecut pe altele, pe d-alea cu abur".

Liderul PSD a mai spus ca ar trebui sa se amenajeze in Parlament spatii speciale unde sa se poata fuma.

"Aici totusi ar trebui sa se amenajeze niste locuri pentru fumat. Am vorbit cu Secretariatul General sa incerce sa gaseasca. Cladirea e foarte mare", a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Insa, in Palatul Parlamentului, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri, pe unele terase si in unele curti interioare.

In 3 ianuarie, cand se forma Guvernul, premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost filmat fumand in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in momentul in care usa era intredeschisa.

Liviu Dragnea a declarat atunci, referitor la legea care interzice fumatul in spatiile publice, ca aceasta chestiune nu a fost abordata in programul de guvernare, dar legea trebuie sa ramana asa, chiar daca si el este fumator.

"Trebuie sa recunosc ca in programul de guvernare nu am abordat acest subiect, dar ma inclin in fata lui Florin (Florian Dorel Bodog, ministrul Sanatatii - n.r.) si o sa merg pe mana lui. Chiar daca sunt fumator, totusi legea trebuie sa ramana asa. Chiar daca va suparati voi, fumatorii, asa trebuie sa ramana legea", spunea liderul PSD.

Conform Legii antifumat, fumatul in spatiile publice inchise este interzis, iar contravenientii pot fi sanctionati cu amenda intre 100 si 500 de lei.
1598 de afisari


eh, de aia nu merge nimic
subcultura [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 18:30
+7/9
pt ca la balcanici nici un cuvant nu se respecta, nimic nu e statornic. plus, ciocoiul trebuie sa aiba privilegii, un loc de fumat mai special, un permis sarind coada prostilor, un parcat in usa cladirii, lista e lunga

si eu sunt fumator si cobor cateva etaje sa fumez afara in ploaie sau arsita. insa nu as schimba nimic.
ca putea sa fie putin mai inteligenta legea de la inceput, da, insa semnalul trebuie sa fie clar ca statul descurajeaza complet fumatul.
El a trecut la abureli ...
LoBa [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 18:47
+3/5
...
inca 5 comentarii comenteaza