Dragnea acuza parchetele ca nu se ocupa de mafia importurilor alimentare si de vami: Sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348joi 21 iun 2018

Dragnea acuza parchetele ca nu se ocupa de mafia importurilor alimentare si de vami: Sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia

de G.S. Luni, 17 iulie 2017, 16:11
- a A+
Imagine
Liviu Dragnea a declarat luni ca parchetele din Romania ar trebui sa se ocupe si de ce se intampla in vami cu importurile de legume, fructe si carne, adaugand ironic, ca “sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia”.  Reactia liderului PSD a venit dupa ce i s-a pus o intrebare privind o declaratie a Laurei Codruta Kovesi, care a spus intr-un interviu pentru ziare.com ca “o sa ne continuam treaba, cat vor vom fi lasati, pentru ca noi ne luptam cu mafia”. 

“Nu stiu ce viziune au procurorii- sefi, a raspuns Dragnea”, adaugand ca ar trebui sa fie anchetati cei care scot bani din Romania.  

Am mai vorbit despre mafia din cele doua categorii de import, legume-fructe si carne si produse din carne, a declarat liderul PSD. 

“N-am vazut o ancheta serioasa cu ce se intampla in vami, de ce cele 14 scanere nu mai merg”, el acuzand ca acestea tot sunt lovite de camioane si stricate iar piesele de schimb vin greu.  

“Sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia”, a spus, ironic, Dragnea, facand referire la seria de investigatii Rise Project privind afacerile pe care le-ar avea in tara sud-americana.
6132 de afisari


.
Evq [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:24
+45/47
Uneori mă întreb ce s-ar întâmpla dacă lumea pur și simplu ar ignora ce spune țăranul ăsta și l-ar lăsa să latre la stele. S-o oftica tare?
In ce calitate a trasat Dragnea obiective
Susufler0 [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:32
+42/44
parchetelor din Romania ?

De penal condamnat definitiv si cu inca un dosar pe rol in instanta ?

De Presedinte al camerei Deputatilor ?

Sau de Presedinte al Camerei deputatilor, condamnat definitiv si cu inca un dosar pe rol in instanta ?
inca 15 comentarii comenteaza