Dragnea: I-am cerut premierului sa analizeze foarte atent activitatea ANAF / In cateva zile va face aceasta analiza si va lua orice masura crede de cuviinta - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308luni 21 mai 2018

Dragnea: I-am cerut premierului sa analizeze foarte atent activitatea ANAF / In cateva zile va face aceasta analiza si va lua orice masura crede de cuviinta

de G.S. Luni, 17 iulie 2017, 15:42
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat luni ca i-a cerut premierului “sa analizeze foarte atent activitatea ANAF-ului”, precizand apoi ca acest lucru nu inseamna ca nu este nemultumit de activitatea Fiscului, ci ca nu este "fericit" cu aceasta."M-a asigurat si pe mine si pe colegii din coalitie ca se va intampla acest lucru in perioada urmatoare", a spus Dragnea. 

"In cateva zile va face aceasta analiza si va lua orice masura crede de cuviinta", a precizat acesta. Liderul PSD a declarat ca se vorbeste in spatiul public de foarte mult timp de problema profiturilor raportate de unele companii.  

“Trebuie analizata modalitea prin care profitul realizat in Romania si fie impozitat aici in Romania”, a adaugat Dragnea.

Intrebat despre incasarile bugetare, liderul PSD a spus ca "Romania nu sta rau", dar ar putea sta mai bine.

"Unul dintre obiectivele principale este incadrearea in tinta de deficit de 3%, ceea ce se va obtine", a afimat Dragnea.
3579 de afisari


De să fie impozitate în Romania?
ouyang [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:34
+10/10
Să aibă ce fura mafia pesedistă? Vă e foame rău? Nu, infractorule. Prima dată să scăpăm de mafia ta și după vedem noi cum ne administrăm fără sute de mii de lachei hoți.
aha
ion-ion-ion [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 15:54
+9/9
"In cateva zile va face aceasta analiza si va lua orice masura crede de cuviinta"

lipseste un vacar de TR din text, varianta corecta este

"...va lua orice masura crede de cuviinta Dragnea"
inca 2 comentarii comenteaza