Urs lovit de o masina, la Busteni / Autoritatile recomandata evitarea deplasarilor in padure, animalul poate fi ranit si violent - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308luni 21 mai 2018

Urs lovit de o masina, la Busteni / Autoritatile recomandata evitarea deplasarilor in padure, animalul poate fi ranit si violent

de R.M. Luni, 17 iulie 2017, 15:13
- a A+
Autoritatile prahovene recomanda turistilor si localnicilor din Busteni sa evite deplasarile in padure, deoarece un urs a fost lovit de o masina, iar animalul ar putea fi ranit si violent, conform Institutiei Prefectului si IJJ Prahova, anunta Agerpres.Ursul a fost lovit de o masina in noaptea de sambata spre duminica, pe raza orasului Busteni, iar apoi animalul a fugit in padure.

La nivelul Prefecturii Prahova s-a luat legatura cu gestionarul fondului cinegetic, cu reprezentantii Garzii Forestiere, ai Garzii de Mediu, ai Directiei Silvice si cu autoritatile locale, constituindu-se echipe formate din jandarmi, reprezentanti ai Ocolului Silvic si ai fondului cinegetic, care patruleaza in zona pentru protejarea populatiei.

Totodata, populatia a fost informata cu privire la existenta unui potential pericol, arata sursele citate.

Potrivit acestora, autoritatile recomanda turistilor, dar si localnicilor sa evite deplasarile in padure, in conditiile in care exista riscul ca animalul sa fie ranit si sa devina violent, iar daca deplasarile sunt absolut necesare, recomandarea este ca persoanele sa nu se abata de la traseele de patrulare stabilite de autoritati.
4993 de afisari


...
tirolez [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 15:35
+5/7
Cum au anuntat populatia? N-am vazut niciun anunt. Cred ca toata lumea stie insa de nu stiu ce spectacol de circ, trecea o masina care facea reclama la megafoane de cateva ori pe zi. Ieri(duminica) am fost la Urlatoarea(traseu din Poiana Tapului) si nu am primit niciun avertisment. Asa mult ii preocupa.
Ce formulare ...
dny [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 16:04
+5/5
Ursul poate fi agresiv, nu violent ...
inca 2 comentarii comenteaza