Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Inca se lucreaza, se fac simulari - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

Premierul Tudose, despre taxa de solidaritate: Inca se lucreaza, se fac simulari

de R.M. Luni, 17 iulie 2017, 14:31
- a A+
Premierul Mihai Tudose a declarat ca inca se fac simulari pentru a se vedea care este impactul introducerii unei taxe de solidaritate pe veniturile mari, care ar viza, daca va deveni realitate, persoanele fizice si nu persoanele juridice.Mihai Tudose a precizat, la intrebarile ziaristilor, ca "nu e o taxa pe persoane juridice, ci pentru persoane fizice", si ar urma sa vizeze acele persoane " care castiga foarte mult si care beneficiaza de o multime de lucruri din partea statului".

"Nu stiu daca va intra de anul viitor, sunt simulari, nu s-a stabilit un prag", a precizat Tudose, care a adaugat ca "daca cifra (banii care se vor colecta din aceasta taxa) e foarte mica si nu conteaza nu va fi aplicata".
7153 de afisari


Simulari
Soljenitin [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 15:29
+24/24
Ia faceti voi niste simulari prin care sa:

1) nu mai construiti stadioane aiurea;
2) nu va mai votati venituri aberante;
3) nu mai sustineti popimea;
4) impozitati BOR;
5) recuperati talhariile facute de politicieni;
6) mai reduceti coruptia endemica la care s-a ajuns din cauza voastra.

Sunt curios ce ar iesi din simularile astea!
ziceti mai pe romaneste
subcultura [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:56
+23/25
taxa de"solidaritate" (cu ghilimele pt ca stim cu totii ca numai de solidaritate nu e), e de fapt o taxa pe votantul anti-PSD.

Declaratii de genul "ar urma sa vizeze acele persoane " care castiga foarte mult si care beneficiaza de o multime de lucruri din partea statului" ne arata de fapt cat de indarjiti sunt astia si dispusi sa ignore realitatea pura pt ca altfel nici o persoana normala la cap nu si-ar permite sa spuna ca cineva in Romania care primeste un salariu muncit (indiferent de cuantum) beneficiaza de ceva real si functional (educatie, sanatate etc.) din partea statului.

Aia de isi vand voturile pe 30 de lei la birtul satului si traiesc din ajutor social si le ploua in gura la Firea si la graficele lui Dragnea, da, aia primesc o multime de lucruri din partea statului.
inca 24 de comentarii comenteaza