Premierul Tudose, dupa intalnirea cu coalitia de guvernare: Considerati incheiat subiectul impozitului pe cifra de afaceri - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308luni 21 mai 2018

Premierul Tudose, dupa intalnirea cu coalitia de guvernare: Considerati incheiat subiectul impozitului pe cifra de afaceri

de Red. Stiri Luni, 17 iulie 2017, 14:25
- a A+
Imagine
Premierul Mihai Tudose a anuntat luni, dupa intalnirea cu sefii coalitiei de guvernare PSD-ALDE, ca subiectul privind impozitarea companiilor pe cifra de afaceri in loc de impozitarea profitului poate fi considerata "incheiat"."Nu aplicam impozitul pe cifra de afaceri", a spus Tudose, precizand ca a prezentat coalitiei de guvernare analiza impactului eventualei aplicari a acestei taxe.

"Considerati incheiat acest subiect", le-a spus el ziaristilor.
 
Acesta a sustinut ca mentionarea unui impozit pe cifra de afaceri a fost inclusa in programul de guvernare ca "un mijloc de a incerca sa evitam anumite zone in care anumiti actori economici au impresia ca sunt mai dibaci ca noi. Pana acum le-a reusit".

In perioada urmatoare, guvernul are in vedere implementarea directivei europene care isi propune sa combata diminuarea bazei de impozitare practicata de unele mari companii astfel incat "impozitul sa se plateasca unde se face profit".

Primul ministru a criticat faptul ca "sunt agenti economici foarte mari care de zeci de ani raporteaza senini ca nu au avut niciun profit" iar sistemul informatic unitar care se doreste a fi realizat de catre Ministerul Finantelor si ANAF se va putea vedea "in timp real" "cum pleaca banii nejustificat din tara".
8917 afisari


Probabil ca Dragnea si-a dat seama ca...
Cataleya [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 14:57
+26/26
..fiul sau va avea si el foarte mult de platit, din moment ce ferma lui de porci are o cifra de afaceri de vreo 30 de milioane de euro, iar profitul declarat nu depaseste cateva mii de euro.
Si, oricum...
Cataleya [utilizator], Luni, 17 iulie 2017, 15:02
+21/21
...aceasta taxa i-ar fi afectat pe toti afaceristii PSD-isti, cu firmele lor cu cifre de afaceri de zeci de milioane si profituri declarate de cateva sute de lei (daca nu chiar cu pierderi)
Gogoasa cu impozitarea pe cifra de afaceri a fost doar o gogoasa populista lansata de Dragnea intr-un moment in care nu mai avea ce sa promita.
Din moment ce Dragnea a avut tupeul si nerusinarea sa declare cu seninatate ca chestia cu salariile alea mari pt bugetari a fost doar "o eroare rostogolita"...ce sa mai astepti de la acesti netrebnici?
inca 11 comentarii comenteaza