Face naveta 1.136 km in fiecare zi.Un avion, doua masini, 1.136 km si cinci ore pe drum, cam asta inseamna pentru americanul Curt von Badinski drumul spre serviciu si inapoi acasa. Inginerul mecanic care sta in Oakland face saptamanal 5.680 km. Curt von Badinski (44 de ani) parcurge intr-o singura luna de acasa la serviciu si inapoi, distanta pe care altii o fac intr-o viata, iar asta de mai bine de cinci ani! El este inginer mecanic si director tehnic la compania Motiv, din San Francisco si la finele lunii "kilometrajul"personal indica 113.600 km, dupa 20 de zile de munca, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Vrei sa cresti pepeni in forma de inima sau pere care il imita pe Buddha? Acest dispozitiv te poate ajuta.Compania chineza Fruit Mold produce matrite de plastic care dau fructelor cele mai inedite forme. Astfel, pe mesele oamenilor apar pepeni in forma de inima sau pere care il imita pe Buddha, scrie Business Insider. Cele mai populare matrite sunt cele in forma de inima sau patrat, pentru pepenii verzi, cele in forma de Buddha, pentru pere sau cele care imita un craniu, pentru dovleci, noteaza Mediafax. Exista, de asemenea, forme pentru iubitorii de fotbal si chiar o matrita care imita chipul lui Donald Trump, relateazadescopera.ro.

Cercetatorii au printat 3D o inima care functioneaza ca una reala.Cercetarile in domeniul medicinei progreseaza din ce in ce mai mult, iar printarea 3D ii ajuta pe oamenii de stiinta, la nevoie. Tehnicile pe care le folosesc inginerii pentru a crea un brat robotic care se poate indoi sau roti sunt folosite si pentru realizarea unor organe mult mai complexe, cum ar fi inima, iar asta ne-o dovedesc cercetatorii din Elvetia. Una dintre marile probleme ale inimilor artificiale o reprezinta faptul ca mecanismele de plastic si de metal pot fi greu de integrat alaturi de tesut, sau pot produce diverse reactii adverse din cauza stilului nenatural de miscare, potrivitPlaytech.

Parasita cu o saptamana inainte de nunta, o americanca a decis sa-si transforme petrecerea intr-un gest caritabil.O femeie din statul american Indiana a renuntat la nunta sa in valoare de 30.000 de dolari pentru a oferi o masa calda persoanelor fara adapost. Sarah Cummins a marturisit ca logodnicul sau a sunat-o cu o saptamana inainte de nunta si i-a marturisit ca s-a razgandit, nefacand publice motivele care l-a determinat pe barbat sa se razgandeasca. Sarah a decis sa nu anuleze nunta, ci sa o transforme intr-o petrecere pentru 170 de oameni fara adapost. "Pentru mine este important ca ei sa stie ca merita sa fie in acet loc mai mult decat altii", a marturisit Sarah, citata deStirile ProTv.

Dimineata, cand se scoala, fac miscare-n pielea goala.Minte sanatoasa, in corp sanatos! Vechiul dicton latin le insufleteste in fiecare dimineata pe frumoasele prezentatoare de la postul de televziune canadian Naked News. Si pentru ca e pacat sa piarda aerosolii de dimineata si razele blande ale soarelui, Isabella Rossini, Natasha Olenski, Kat Curtis si Angie Heyward renunta la textile si o insotesc pe profa de yoga Eila Adams la exercitiile de inviorare de dimineata. Sedinta de gimnastica incepe la ora sapte si se incheie la ora opt. Are loc in natura si singurii barbati care au voie sa asiste la exercitii sunt cameramanii, noteazaClick.