Box: Jo Jo Dan, invins la puncte de americanul Jamal James, in gala de la Long Island - Hotnews Mobile
1 € 4,6606 1 USD 3,7886vineri 20 apr 2018

Box: Jo Jo Dan, invins la puncte de americanul Jamal James, in gala de la Long Island

de Diana Ene Duminică, 16 iulie 2017, 10:15
- a A+
Imagine
Boxerul roman Ionut Dan Ion, alias Jo Jo Dan, a fost invins la puncte de americanul Jamal James, sambata seara, intr-un meci disputat la categoria welter, la Nassau Veterans Memorial Coliseum din Long Island (SUA), informeaza Agerpres .James a primit decizia in unanimitate, arbitrii-judecatori vizandu-l invingator in zece reprize cu 99-91, 92-98, respectiv 97-93.

Dupa cateva runde in care a preferat sa loveasca la corp, Jo Jo Dan si-a surprins adversarul cu cateva lovituri bune in runda a sasea si in urmatoarele, dar americanul a fost mai consistent pe parcursul confruntarii.

Fostul challenger la titlul mondial (35 ani) a suferit a cincea infrangere din cariera (2 KO), palmaresul sau cuprinzand 36 de victorii (19 KO). Jo Jo Dan a pierdut trei din ultimele sale cinci meciuri.

Jamal James (28 ani) a ajuns la 21 de victorii (9 KO) si are o singura infrangere.

"Victoria a fost de partea adversarului. Am pierdut al 5-lea meci din cariera, decizia unanima. E timpul sa ma gandesc foarte profund la viitorul meu in boxul profesionist", a scris Jo Jo Dan pe pagina sa de Facebook.
928 de afisari


Unanima fiind decizia...
Prostu' satului [utilizator], Duminică, 16 iulie 2017, 11:18
+1/1
...presupun ca al doilea arbitru a notat 98-92.
Inteleapta nota luptatorului. Da, poate ca e timpul sa se retraga. Inteleg ca lupta asta a fost destul de disputata si relativ echilibrata, dar e mai bine sa se retraga inainte de-a se face de ras. Au mai fost luptatori care au continuat cu succes dincolo de 35 de ani dar, indiferent cat efort face la antrenamente si cat de serios e omul, nu toate organismele sunt la fel. N-are rost sa ceri mai mult de la corpul tau decat poate el da, pentru ca astfel de abuzuri vin la un pret foarte mare... mai ales la luptatorii ca Jo Jo Dan, care "se baga la bataie", nu refuza lupta.
Asta nu pricepe Bute, care inteleg ca tot ar vrea sa mai lupte, desi are peste 37 de ani si a pierdut cinci din ultimele sapte meciuri... inclusiv ultimele trei consecutive.
comenteaza