Ai timp de lectura. Ai timp sa vezi lucrurile altfel. Vezi o vacanta traita-povestita: Corsica. Te bucuri de-o intalnire unica: Tarja Turunen, fosta Nightwish. Esti curios de unde vin caii verzi pe pereti? Haute Culture este o experienta interactiva. Da semn. Poti sa te alaturi gastii noastre si traim impreuna experientele, de la colectare de graffiti la creative writing. Poti sa-ti faci tricou cu desenele noastre. Ai ursi, saptamana asta. Si poti alege din desenele noastre de colectie:cantareti,scriitori.

Haute CultureFoto: Haute Culture

Vacanta in Corsica? Uite ce te asteapta. In insula lui Napoleon a fost Monica Stoica timp de-o saptamana. Afla cum ajungi,ce vezi, ce mananci, ce bei si ce visezi.

Ne lovim de ursi la Sinaia ori la Brasov. Ne strica, nu-i asa, weekendurile. Dar stiti ca noi le-am stricat, in fapt, habitatul? In Romania, ursul este ceea ce vrem noi sa fie. In Europa el este rar si protejat. Iata istoria simbolului Urs.De la Ursul-Mos Craciun si la laba de urs-friptura.

Pe Tarja Turunen am facut-o lebada, in traditia mitologiei scandinave. Ea a punctat: Sunt lebada de foc. Ma stinge apa!Interviu exclusivitate cu Tarja.

PROVERB civic: care-i explicatia expresiei “umbli dupa cai verzi pe pereti”. Am potrivit proverbul Comisiei de anchetaa alegerilor din 2009. Crezi ca am gresit?

Duminica seara publicam episodul al treilea din incursiunea noastra in lumea graffitiurilor din Bucuresti. Dana Dragoiu a descins in zona Sala Palatului, Brezoianu, Cismigiu. Film, foto, comentarii.

Iata Episoadele anterioare:

Zona Universitara

Zona Interlopa

Te cunosti, esti Haute Culture!