Benzi desenate cu eroii copilariei, reproduse cu ajutorul baloanelor.Face arta din baloane! Un artist a reusit sa creeze o serie de opere de arta incredibile, dar perisabile, din baloane. Imaginile au fost postate pe Instagram si s-au viralizat rapid. "In ultimii 13 ani am tot "rasucit" baloane. Nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa fiu bun la asta, dar cu multa munca si imaginatie asta a ajuns sa fie superputerea mea, iar acum nu ma mai satur de ea. De la catei din baloane, la rochii si pesonaje, pot face orice", a declarat Phileas Flash, potrivit Bored Panda. Este incredibil ce iese din mainile lui. De cateva saptamani, barbatul reproduce coperti celebre de benzi desenate. Vedeti si voi mai jos ce a iesit, potrivitClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doi miri britanici au ales sa serveasca mancare expirata la nunta lor. De ce au recurs la un asemenea gest.Un cuplu din Marea Britanie a decis sa serveasca mancare expirata la nunta lor pentru a economisi cativa bani si si-au propus sa salveze mediul inconjurator. La nunta lor nu au dorit sa-si impresioneze nuntasii cu mancaruri alese, ci si-au propus sa faca tot ce le sta in putinta pentru a fi cat mai prietenosi cu mediul inconjurator. Astfel, au ales sa pune pe masa produse ale caror termen de valabilitate era depasit. Seigo Robinson, in varsta de 31 de ani, si Romilde Kotze, in varsta de 32 de ani, au inclus in meniul lor de nunta produsele pe care supermarket-urile le respingeau din cauza termenului de valabilitate depasit, printre care se numara diferite sortimente de branzeturi, condimente, pizza si produse semi-preparate. Mirele sustine ca nuntasii nu au stiut ce mananca pana cand nu au fost serviti, noteazaStirile ProTV.

Un masaj extrem de neobisnuit este benefic impotriva stresului.Contra stresului pot exista o multime de moduri de lupta. Unii merg pe jos pentru o plimbare placuta, altii prefera o masca de fata si o ceasca de ceai. Cei mai curajosi aleg insa sa fie masati pe tot corpul cu doua cutite. In Taiwan, Hsiao Mei Fang practica acest masaj de mai bine de 30 de ani, iar oamenii dau 30 de euro pe aceasta forma de relaxare, scrie Gandul. "Tratamentul este initial din China si este de 2500 de ani, dar aici am creat o terapie originala si noua cu cutite. Totul are un Yin si un Yang, asa ca, in loc sa folosim un cutit, folosim doi, asta reprezinta Yin si Yang", spune femeia. Fang crede ca renumitul masaj schimba energia pe care persoana o poseda si o face mult mai relaxata. "Cutitul este facut special de noi, asa ca este unul sigur, nu folosim un cutit de bucatarie pentru asta", precizeaza ea, informeazaDescopera.

Casatoria fara mire si prietenul inchiriat, noua moda intre femeile independente din Japonia.Societatea japoneza traverseaza o schimbare majora. Un sfert din tinerile nipone sunt necasatorite si jumatate dintre cele incluse in acest procent nici nu se vor casatori vreodata. De vina ar fi diferentele tot mai mari de idealuri si de idei dintre sexe. Tinerii vor sotii dupa tiparul mamelor lor, in timp ce fetele sunt tot mai independente si sunt mai preocupate de cariera si de hobby-uri decat de baieti. Megumi Tori viseaza de mica la ziua in care va fi mireasa. Viata de adult i-a schimbat perceptia despre casatorie, dar dorinta de a imbraca rochia alba nu a disparut. Asa ca, fara logodnic sau vreo speranta in acest sens, la 34 de ani a hotarat sa se casatoreasca cu ea insasi. Firma care se ocupa de eveniment ofera tot ce este necesar: o rochie, servicii de machiaj si coafura, precum si o sedinta foto. Pretul se ridica la aproximativ 1.200 de euro, scrieStirile ProTV.

Superman comunist ar putea fi vedeta unui nou film marca Warner Bros.Superman si comunismul nu sunt doua cuvinte care merg foarte bine in aceeasi propozitie. Celebrul erou DC Comics este poate la fel de american ca si Capitanul America. Ei bine, un potential film in care Superman sa fie un erou sovietic comunist nu suna atat de rau pe cat ar parea la prima vedere. Pelicula ar urma sa fie bazata pe o serie mai veche de benzi desenate. In acestea e vorba de un univers alternativ in care nava supereroului a aterizat aproape de Uniunea Sovietica in loc de Kansas.Seria de benzi desenate se numeste Superman: Red Son si isi imagineaza o destinatie diferita a navei care l-a transportat pe tanarul Kal'El (Superman) de pe planeta Krypton pe Pamant. Aceasta ar fi aterizat in mijlocul Razboiului Rece, in ape neutre din Oceanul Pacific, undeva intre SUA si Uniunea Sovietica. El ar fi ajuns in cele din urma in Ucraina Sovietica unde ar fi fost transformat intr-un supererou al comunismului, conformPlaytech.