Un deputat USR acuza ca PSD accelereaza Codul Silvic pentru a rasplati UDMR cu cateva prevederi cerute de maghiari in schimbul sustinerii motiunii de cenzura - Hotnews Mobile
1 € 4,6662 1 USD 4,0240marţi 19 iun 2018

Un deputat USR acuza ca PSD accelereaza Codul Silvic pentru a rasplati UDMR cu cateva prevederi cerute de maghiari in schimbul sustinerii motiunii de cenzura

de V.M. Luni, 19 iunie 2017, 18:43
- a A+
Deputatul USR Adrian Prisnel relateaza intr-o postare pe Facebook ca la Comisia de Agricultura se discuta luni dupa-amiaza, "pe repede inainte", Codul Silvic, pentru ca acesta sa intre la vot in plen marti. Potrivit lui Prisnel, in sedinta Comisiei sunt discutate mai multe amendamente, printre care si unul al UDMR, care "pare sa lase padurarul sa exploateze, dar sa si transporte lemnul". "PSD plateste in avans voturile UDMR pentru caderea guvernului, utilizand Parlamentul Romaniei", afirma deputatul USD.Postarea deputatului Adrian Prisnel:


"PSD plateste in avans voturile UDMR pentru caderea guvernului, utilizand Parlamentul Romaniei. Azi, dupa negocierile dintre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor, parlamentarilor li s-a schimbat programul, fara nicio explicatie. In loc de plen se lucreaza in comisii, iar acolo au intrat doar proiectele de lege in care UDMR are interese.

Acum se discuta la Comisia de Agricultura Codul Silvic, pe repede inainte, pentru a putea intra la vot final in plen maine. Sedinta a fost convocata neregulamentar, cu mai putin de 24 de ore inainte.

Sunt multe amendamente utile, sau inofensive, dar si cateva pe care nu le-am avut in fata, si care, auzindu-le suna foarte mult a "pork."

De exemplu, un amendament UDMR pare sa lase padurarul sa exploateze, dar sa si transporte lemnul.

La alte comisii proiectul de lege care scade pragul pentru aplicarea dreptului la utilizarea limbii materne de la 20% la 10%.

Vedem maine la plen ce putem face."


3070 de afisari


PSD-isti, luati labele de pe padurile Romaniei !
Lim Vasy [utilizator], Luni, 19 iunie 2017, 20:33
+4/8
Domnule deputat, va rog sa-i impiedicati sa distruga padurile Romaniei. Fiti atenti mai ales la prevederile de scoateri a unor suprafete din fondul forestier pentru constructie de cabane, vile. Acolo unde se taie un copac un altul poate creste la loc, dar unde se defriseaza pentru constructii in veci nu va mai fi padure !
Daca sunt peste 10.000 de unguri
cartofil [utilizator], Marţi, 20 iunie 2017, 9:04
+1/1
este obligatoriu introducerea limbii si placutelor in orasele cu peste 100.000 locuitori. Deci in Bucuresti vor fi placute bilingve, steaguri secuiesti si se va folosi limba maghiara in spitale. Bravo ba Dragnea, la asa ceva nici macar criminalul Horty nu a visat.
inca 1 comentariu comenteaza