Incendiul care a cuprins, vineri seara, un depozit cu stive de hartie, dosare si arhiva din judetul Ilfov a afectat aproximativ 1.000 de metri patrati din suprafata totala a imobilului de 1.800 de metri patrati, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), Daniel Vasile.

UPDATE 09.04Sambata dimineata incendiul inca nu fusese lichidat, pompierii actionand in continuare cu sase autospeciale, a declarat, un reprezentant ISU. Sambata la ora 8.00 au fost schimbate efectivele de pompieri.

Daniel Vasile a declarat vineri noapte ca pompierii se lupta de multe ore ore cu flacarile care au cuprins aproximativ 1.000 de metri patrati din suprafata totala a imobilului de 1.800 de metri patrati..

Potrivit sursei citate, suprafata depozitului este de 1.800 de metri patrati, si nu 1.000 de metri patrati, asa cum se anuntase initial.

Intrebat despre pagubele produse de incendiu, Vasile a spus ca este posibil sa fi scapat de flacari doar echipamentele electronice aflate in partea din spate a cladirii.

Initial, au fost trimise pentru stingerea incendiului zece autospeciale, patru autoscari si o echipa de descarcerare, insa numarul acestora a fost suplimentat.

Potrivit site-ului companiei, aceasta are peste 150 de clienti, in general companii private, inclusiv banci.