Circulatia pe drumul national Transalpina ar putea fi deschisa incepand de saptamana viitoare, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

TransalpinaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

La ora actuala sunt intrunite toate conditiile pentru constituirea Comisiei care poate decide deschiderea circulatiei rutiere pe DN 67C (Transalpina), potrivit CNAIR.

Ca urmare a deciziei directorului general al CNAIR S.A, a fost efectuata revizia acestui Drum National, iar Comisia formata din reprezentanti ai Companiei si ai Politiei Rutiere din judetele Valcea si Gorj, se poate intruni luni, afirma sursa citata.

Reprezentantii DRDP Craiova au inlaturat zapada depusa pe carosabil, au finalizat marcajele rutiere si au montat elementele de siguranta si de semnalizare deteriorate pe timpul iernii.

Daca se mentin conditiile meteorologice actuale si se constata ca lucrarile au fost realizate conform normativelor, Comisia va putea decide inca de luni, deschiderea circulatiei rutiere pe Transalpinam, se mai spune in comunicat.