Artista Ariana Grande scrie pe contul sau de Twitter, dupa ce 22 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la finalul concertului ei la Manchester Arena, ca este distrusa, ca ii pare foarte rau si ca nu are cuvinte, potrivit news.ro.

Ariana GrandeFoto: Wikipedia

"Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte", scrie artista pe Twitter, dar si pe Facebook.

Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scena dupa producerea exploziei si au anuntat ulterior ca aceasta este in siguranta si nu a fost ranita.

In varsta de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populara in randurile adolescentilor. Ea a debutat ca actor in musical-ul 13, pe Broadway. Succesul in muzica l-a inregistrat in 2013, cu melodia The Way, de pe primul sau album. In 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association in categoria ȚBreakthrough Artist of the YearȚ, in semn de recunoastere a performantei artistei pe durata anului 2013.

Ea se afla intr-un turneu european, "Dangerous Woman", iar in Marea Britanie mai are programate doua concerte, ambele la Londra, in 25 si 26 mai.

Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se stie cate bilete fusesera vandute pentru show.