Sarbul Novak Djokovic, locul doi mondial, a anuntat, duminica, dupa ce a pierdut finala turneului de la Roma, ca la Roland Garros va fi antrenat de Andre Agassi, informeaza L'Equipe, citat de News.ro.

Novak Djokovic, campion la ParisFoto: rolandgarros.com

"Am discutat la telefon cu Andre in ultimele doua saptamani si am hotarat sa fim impreuna la Paris. El va fi acolo, suntem amandoi incantati de colaborare. Nu avem un angajament pe termen lung. Vrem doar sa ne cunoastem reciproc la Paris. Vom vedea apoi ce va fi", a spus Djokovici, adaugand ca Agassi intelege foarte bine jocul, este o persoana modesta si educata.

Andre Agassi, in varsta de 47 de ani, are in palmares 60 de titluri ATP, opt de Grand Slam si a castigat de trei ori Cupa Davis.

Tenismanul german Alexander Zverev, locul 17 ATP si favorit 16, a castigat, duminica, turneul de la Roma, impunandu-se in finala in fata sarbului Novak Djokovic, numarul 2 mondial, scor 6-4, 6-3.

La inceputul lunii mai, Djokovic a renuntat la antrenorul Marian Vajda, preparatorul fizic Gebhard Phil-Gritsch si kinetoterapeutul Miljan Amanovic, dupa "o analiza detaliata a jocului si dupa discutii cu fiecare membru al echipei".

In decembrie 2016, Djokovic, 29 de ani, a renuntat si la colaborarea cu Boris Becker, dupa trei ani. Agassi are in palmares 60 de titluri ATP, opt de Grand Slam si a castigat de trei ori Cupa Davis.

S-ar putea sa te intereseze si:

Novak Djokovic, inca o mutare: A renuntat la Marian Vajda, la preparatorul fizic si la kinetoterapeut - "O vreme voi fi singur in circuit"