Interlop cu drag de celebritate! Nutu Camataru, vedeta intr-un videoclip de maxima audienta. Ion Balint, alias Nutu Catamaru a devenit personaj de videoclip. Considerat de multi drept lider al lumii interope din anii 2000, controversatul personaj apare in videoclipul propriei ode, o manea intitulata "Nu are ce cauta, smecher langa fraier sa stea", pe care i-a dedicat-o solistul Sorinel Copilul de Aur. Temutul personaj a acceptat ca filmarea clipului sa aiba loc pe proprietatea sa de pe malul lacului Snagov, locul unde si-a ispasit si arestul la domiciliu dupa eliberarea din penitenciar, dupa ce a fost incarcerat intr-un dosar sub acuzatia de proxenetism. "Nu e bine niciodata sa smecheresti fraierul/ Ii umbli un pic la minte si vrea sa-ti ia aerul/Nu-i bine sa-i dai valoare, nici macar atentie/Ca ajunge de se ridica cu mare pretentie/ refren: Nu are ce cauta/ Smecher cu fraier sa stea/ Nu cade bine deloc/Amandoi pe acelasi loc", este textul plin de pilde al manelei aprobate de Ion Balint, care denota faptul ca, dupa problemele cu legea, interlopul a apucat-o pe drumul cel drept, relateaza Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Raicu, la Cannes: "I-au crescut paianjeni pe sani, dar arata senzational!" Romancele noastre au facut parada, joi seara, la Festivalul de Film Cannes pe covorul rosu, la vizionarea filmului Blade Of The Immortal (Mugen No Junin). Andreea Raicu, Dana Rogoz si Laura Cosoi au purtat tinute semnate de designeri autohtoni si au primit laude din toate partile. Cele trei vedete au fost apreciate la capitolul stil si de analistul de moda Alin Galatescu, care a ramas placut impresionat de alegerile vestimentare pe care acestea le-au facut impreuna cu stilistii lor. Nu este deloc usor sa te ridici la nivelul rochiilor de gala pe care vedetele le imbraca pe covorul rosu de la Cannes, an de an, dar romancele noastre au dat lovitura la acest capitol joi seara. Au defilat precum manechinele pe podium si au atras inevitabil toate bliturile aparatelor de fotografiat. La vizionarea filmului Blade Of The Immortal (Mugen No Junin) au facut senzatie Andreea Raicu (39 de ani), Dana Rogoz (31 de ani) si Laura Cosoi (35 de ani), scrie Click.

Catalin Maruta, intrebat daca a inselat. "Am mai calcat stramb..." Intrebat in direct daca a inselat vreodata, Catalin Maruta a recunoscut ca a mai calcat stramb. Prezentatorul TV Catalin Maruta a fost intrebat de un fan daca si-a inselat vreodata sotia sau iubita. Sincer, el a recunoscut ca i s-a mai intamplat sa calce stramb in tinerete, atunci cand nu avea nicio obligatie."Cred ca am calcat stramb cand eram in perioada liceului, a facultatii cand azi ieseam cu o fata, maine cu alta. Acum nu mai am timp sa calc stramb si nici nu mai ai cum sa calci stramb pentru ca suntem o tara de paparazzii. Mi se intampla sa beau o cafea cu o colega in oras si vin: "Maruta, Andra stie???". Dar ce fac?!", a spus Catalin. El a mai povestit ca in timpul facultatii, cand era proaspat sosit in Bucuresti, a avut mai multe iubite, unele secrete, altele oficiale, unele blonde, altele brunete. De asemenea, prezentatorul TV a recunoscut ca atunci cand a cunoscut-o pe Andra, sotia lui si mama celor doi copii ai lui, avea o relatie cu o alta fata, noteaza Unica.

Denisa Manelista, internata de urgenta! Starea de sanatate a artistei s-a deteriorat atat de rau, incat a avut nevoie de ajutor specializat. Denisa Manelista, internata de urgenta. Starea de sanatate a artistei s-a deteriorat atat de rau, incat a avut nevoie de ajutor specializat. Denisa Manelista, internata de urgenta, in cursul zilei de astazi, dupa ce starea ei de sanatate s-a agravat. Desi zilele trecute a declarat intr-un mesaj pe Facebook ca se simte mai bine, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Potrivit apropiatilor, astazi, familia cantaretei a internat-o pe vedeta la o clinica privata din Capitala, aceeasi la serviciile careia au apelat de cand a inceput cosmarul. Surse din preajma artistei sustin chiar ca o parte din vina deteriorarii starii ei de sanatate o poarta tocmai tratamentul naturist care ar fi trebuit sa o salveze si care ar fi ajuns sa-i hraneasca tocmai boala, anunta Libertatea.

Iubita fotomodel & juniorul i-au dus "pachet" milionarului la inchisoare! L-au vizitat impreuna la Jilava pe fostul afacerist de casa al Presedintiei, dar tensiunile din familie au iesit la suprafata. Alin Cocos si iubita tatalui sau, Raluca Miu, au luat drumul spre inchisoarea Jilava pentru a-i duce un pachet seniorului Cocos. Intalnirea dintre Alin si Raluca nu a fost una lipsita de tensiuni, cei doi evitandu-se cat de mult au putut. Dorin Cocos a avut parte de o vizita deosebit de placuta la inchisoare. Fiul sau, Alin, dar si Raluca, iubita omului de afaceri, cu 25 de ani mai tanara decat el, au mers sa il vada la Penitenciarul Jilava si i-au adus si un pachet destul de consistent, asa cum se observa din imagini. Raluca s-a pregatit serios pentru vizita: a plecat de acasa cu un sofer intr-un Nissan Juke si a ajuns la Euro Hotel, proprietatea lui Dorin Cocos. Aici a asteptat-o pe o doamna, care pregatise un pachet stufos pentru Dorin Cocos si care i-a insotit pe Raluca si pe sofer la penitenciar. La inchisoarea Jilava sosise deja Alin Cocos, cu un Audi A8, tot cu sofer, anunta Can Can.