Un portret al lui Rares Bogdan, realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti, in cadrul unei expozitii intitulate "In Oglinda. Expresii plastice", relateaza News.ro. Jurnalistul a postat pe pagina sa deFacebookcateva poze de la vernisaj.

Portret Rares BogdanFoto: Facebook-Rares Bogdan

"Noi avem o expozitie a unor artisti plastici de la muzeul din Galati, se numeste "In Oglinda. Expresii plastice" si sunt expuse mai multe portrete", a declarat, vineri, pentru News.ro, Paula Popoiu, directorul Muzeului National al Satului.

Rares Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook, vineri, imagini cu portretul sau expus la Muzeul Satului, alaturi de mesajul: "Surpriza Maestrului Ceban la Expozitia deschisa ieri la Muzeul Satului din Bucuresti".

In alte portrete sunt reprezentate personalitati precum: ambasadoarea Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, Mircea Patrascoiu, Irina Cajal si profesorul Nicolae Cajal, potrivit Paulei Popoiu.

Expozitia include lucrari realizate de sase artisti si va putea fi vazuta la Muzeul Satului timp de aproximativ o luna, potrivit directorului muzeului.

Artistii care sunt reprezentati in expozitie sunt: Cristian Bedivan (sculptura), Denis Brinzei (sculptura), Victor Ceban (desen, pictura), Mirela Iordache (pictura), Gheorghe Miron (desen, pictura), Irina Pantiru (pictura), potrivit paginii de Facebook a expozitiei.

Expozitia este deschisa publicului in perioada 18 mai - 25 iunie, la Sala "H.H.Stahl", de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.