Un portret al realizatorului TV Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti - Hotnews Mobile
1 € 4,6660 1 USD 4,0348joi 21 iun 2018

Un portret al realizatorului TV Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti

de N.O Vineri, 19 mai 2017, 18:35
- a A+
Imagine
Un portret al lui Rares Bogdan, realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti, in cadrul unei expozitii intitulate "In Oglinda. Expresii plastice", relateaza News.ro. Jurnalistul a postat pe pagina sa de  Facebook  cateva poze de la vernisaj. "Noi avem o expozitie a unor artisti plastici de la muzeul din Galati, se numeste "In Oglinda. Expresii plastice" si sunt expuse mai multe portrete", a declarat, vineri, pentru News.ro, Paula Popoiu, directorul Muzeului National al Satului.

Rares Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook, vineri, imagini cu portretul sau expus la Muzeul Satului, alaturi de mesajul: "Surpriza Maestrului Ceban la Expozitia deschisa ieri la Muzeul Satului din Bucuresti".

In alte portrete sunt reprezentate personalitati precum: ambasadoarea Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, Mircea Patrascoiu, Irina Cajal si profesorul Nicolae Cajal, potrivit Paulei Popoiu.

Expozitia include lucrari realizate de sase artisti si va putea fi vazuta la Muzeul Satului timp de aproximativ o luna, potrivit directorului muzeului.

Artistii care sunt reprezentati in expozitie sunt: Cristian Bedivan (sculptura), Denis Brinzei (sculptura), Victor Ceban (desen, pictura), Mirela Iordache (pictura), Gheorghe Miron (desen, pictura), Irina Pantiru (pictura), potrivit paginii de Facebook a expozitiei. 

Expozitia este deschisa publicului in perioada 18 mai - 25 iunie, la Sala "H.H.Stahl", de miercuri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.

3452 de afisari


Doamne iarta-l pe robul tau,fara de minte !
Plagarus [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 20:04
+8/10
Penibil acest grandoman.
Un mancator de rahat...
Cataleya [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 22:03
+6/8
.."rahat cu gusha", ca sa fie clar pt toata lumea.
inca 1 comentariu comenteaza