Primaria Bucuresti a anuntat ca a inceput realizarea benzilor unice pentru transportul in comun - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

Primaria Bucuresti a anuntat ca a inceput realizarea benzilor unice pentru transportul in comun

de N.O Vineri, 19 mai 2017, 17:56
- a A+
Primaria Municipiului Bucuresti a inceput crearea de noi benzi unice destinate transportului in comun pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, in sensul spre centru.  Lucrarile de marcare a benzilor unice sa vor realizea de acum inainte numai pe timp de noapte.Specialistii din cadrul Municipalitatii si reprezentantii RATB au stabilit noile artere care vor avea benzi unice pentru transportul public, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Bucuresti. 

Astfel, au inceput lucrarile de realizare a benzilor unice (marcaje si montare stalpisori de delimitare) pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, in sensul spre centru, iar lucrarile vor continua pe soseaua Kiseleff pana la Arcul de Triumf (pe ambele sensuri),  bulevardul Constantin Prezan (pe ambele sensuri),  Calea Dorobanti,  intre Piata Dorobanti si bulevardul Dacia (pe ambele sensuri), Calea Dorobanti (sensul spre centru) intre bulevardul Dacia si Piata Lahovari, strada George Enescu, intre Piata Lahovari si bulevardul Magheru, bulevardul Magheru, sensul spre periferie, intre C.A. Rosetti si Piata Romana si sensul spre centru, intre Piata Romana si strada George Enescu.

"Prin crearea de benzi unice pentru mijloacele de transport in comun ale RATB si taxi scade timpul de asteptare in statii, se reduc costurile de exploatare, iar nivelul de poluare se reduce semnificativ", a spus primarul capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit edilului, proiectul de realizare de benzi unice va fi coordonat si innoirea parcului auto al RATB si semaforizarea inteligenta in intersectiile din Capitala pentru fluidizarea traficului cat mai rapid.

In acest moment, in  Bucuresti, sunt benzi de circulatie pentru transportul public pe arterele: bulevardul Mihail Kogalniceanu - bulevardul Regina Elisabeta; Splaiul Independentei, portiunile dintre soseaua Cotroceni si bulevardul Eroilor si din dreptul Centrului Istoric; bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia; Calea Dorobanti, intre bulevardul Dacia si soseaua Stefan cel Mare; bulevardul Dacia, intre Calea Dorobanti si strada Icoanei; Calea Grivitei, intre Piata Mures si strada Caraiman, pe sensul Gara de Nord; bulevardul Maresal Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.4470 de afisari


Se muta coada de intrare in Buc la Ploiesti
ids [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 21:48
+10/10
Era haos total dimineata. Cata minte sa ai sa ingustezi un drum deja insuficient fara sa faci un metrou pana la aeroport, un park&ride la intrare legat de metrou si o strapungere pt A3 care acum tot in DN1 se varsa prin centura? Ce miracol poate sa se intample cu tot traficul de masini de pe N fara sa creezi alternative oamenilor?
HAHAHAHAHA
Kim Jong-unsprezece [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 18:03
+6/14
1. Legislatia spune clar ca nu ai voie sa mergi pe liniile de tramvai. Ei si?

2. Legislatia spune clar ca nu ai voie sa parchezi pe banda 1 ca asa ti se nazare tie. Si?

3. Legislatia spune ca in Centru Vechi nu ai voie sa intri cu masina sau sa parchezi. Si?

Concluzii:

1. Banda 1 va deveni o parcare libera pentru cei care vor parca acolo.

2. Fara un sistem de amenzi APLICATE cum trebuie, primaria poate sa faca si autostrada pana la Luna.
inca 12 comentarii comenteaza