UPDATE Instanta a admis cererea Protectiei Copilului din Gorj de a scoate minorul agresat de mama din familie. Si mama, si copilul au refuzat sa se desparta - Hotnews Mobile
1 € 4,6303 1 USD 3,9308duminică 20 mai 2018

UPDATE Instanta a admis cererea Protectiei Copilului din Gorj de a scoate minorul agresat de mama din familie. Si mama, si copilul au refuzat sa se desparta

de N.O Vineri, 19 mai 2017, 17:19
- a A+
Instanta a admis vineri cererea Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj de preluare in regim de urgenta a minorului agresat de mama, relateaza Agerpres. Cu toate acestea, atat mama, cat si fiul au refuzat sa se desparta cand Politia din Gorj a mers la casa familiei sa il ia pe baiat si sa il dea in grija statului, potrivit  Digi 24 .Reprezentantii Protectiei Copilului Gorj au depus o actiune in instanta pentru preluare in regim de urgenta a minorului in varsta de 13 ani, elev olimpic, care a fost agresat joi de catre mama sa, medic la Centrul Medical Judetean al MAI.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Gorj, Corina Dragan,  a afirmat joi, pentru Agerpres, ca intre mama si copil a fost o discutie, minorul declarand autoritatilor ca nu a vrut sa sustina un proiect la scoala, considerand ca nu e suficient pregatit si nu voia sa o dezamageasca pe mama sa, acesta fiind, conform primelor cercetari, motivul pentru care femeia si-a agresat fiul.

Mama copilului este cercetata de catre politistii gorjeni, care i-au intocmit femeii dosar penal, dupa ce baiatul a ajuns la spital cu mai multe vanatai pe corp.

4538 de afisari


mama unde esti, ...
levierul [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 17:36
+4/8
o fi spus ala ceva., vorba lui Ion Tiriac.
Lasand gluma la o parte. Voi chiar credeti ca Romania este in stare sa aiba grija mai bine de un copil decat mama sa? Pe bune? Daca eram in Norvegia, da, cu siguranta in astfel de cazurii se punea astfel problema, dar la noi, in Gorj? Trebuie o expertiza a mamei. Poate sufera de vreo ceva. Dar sa iei copilul unei mame medic si sa il duci intr-un centru de minori este o tragedie mult mai mare decat o bataie. Inca o data, vorbim de Romania, da?
;)
cvi [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 17:35
+3/9
Consider oportun un protest al asociatiilor bisericesti care au protestat si in cazul romanilor din Norvegia. Sau judecam cu dubla masura?
inca 5 comentarii comenteaza