1 € 4,6552 1 USD 3,7813duminică 25 feb 2018
Versiune
Mobile

Sebastian Ghita a cerut sa nu fie extradat in Romania, invocand ca este persecutat politic

de G.S. Vineri, 19 mai 2017, 17:01
- a A+
Imagine
Omul de afaceri Sebastian Ghita, aflat in arest in Serbia, a declarat, vineri, la Belgrad, unde a fost audiat ca urmare a cererii de extradare formulata de autoritatile romane, ca se opune extradarii, invocand persecutii politice, transmite agentia sarba Tanjug, citata de News.ro.Avocatul sau a solicitat ca, in cazul lui Sebastian Ghita, masura detentiei sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu, urmand ca instanta sa decida in legatura cu acest subiect.  

Audierea lui Ghita, adus de la inchisoarea districtuala din Belgrad, a fost facuta de un judecator de camera preliminara, in baza Legii cu privire la asistenta juridica internationala in materie penala. 

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat si retinut la Belgrad in noaptea de 13 spre 14 aprilie. Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia si era impreuna cu fratele sau in momentul capturarii. 

In 27 aprilie, ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca autoritatile romane au transmis la Belgrad toate documentele pentru extradarea lui Sebastian Ghita.
6503 afisari


deci....
liviu_ [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 17:15
+22/26
omu care are teveviziune.... da mesaje anti cine vrea el la acea televiziune.... televiziunea nu e inchisa, si oamenii nu sunt luat la intrebari... la dracu nici macar amenda nu primeste

e persecutata politic....
asta e la fel cum e persecutat bor cu inca o scutire de impozit si la parohiile popilor
Mai atenti HN!!
__alex__ [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 17:08
+15/17
"Ghita avea permis de conducere si buletin de Slovenia"

Avea permis si buletin FALSE.
inca 17 comentarii comenteaza