Dragnea, schimbare de discurs privind vaccinarea obligatorie: "Eu, daca as avea copii mici, i-as vaccina. Daca din punct de vedere al securitatii sanatatii se impune obligativitatea, nu ma voi opune" - Hotnews Mobile
1 € 4,6228 1 USD 3,9370marţi 22 mai 2018

Dragnea, schimbare de discurs privind vaccinarea obligatorie: "Eu, daca as avea copii mici, i-as vaccina. Daca din punct de vedere al securitatii sanatatii se impune obligativitatea, nu ma voi opune"

de I.R. Vineri, 19 mai 2017, 16:24
- a A+
Imagine
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacau, ca daca este "imperios necesar" sa se impuna obligativitatea vaccinarii pentru securitatea santatatii el nu se va impune, si ca, daca ar avea copii mici, i-ar vaccina. Este o schimbare de discurs, dupa ce, acum trei saptamani, a afirmat ca are "foarte mari rezerve" in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.Pe de alta parte, Dragnea a subliniat ca are rezerve in a obliga pe cineva sa faca ceva.

El i-a solicitat ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa demareze mai multe campanii publice de informare a populatiei cu privire la avantajele vaccinarii.

"Eu, in principiu, am o foarte mare rezerva in a obliga pe cineva sa faca ceva. In principiu, dar rugam si pe domnul ministru sa se implice mai mult si sa explice mai mult, si sa aiba mai multe intalniri. Aceasta problema a vaccinarii copilului este extrem de sensibila si cred ca aici Ministerul Sanatatii ar trebui sa aiba saptamana viitoare o prezentare mai ampla cu riscurile, cu avantajele acestei masuri, pentru ca subiectul este foarte, foarte important. Din punctul meu de vedere, daca as avea copii mici, eu da, i-as vaccina, dar am o foarte mare rezerva de principiu sa oblig pe cineva sa faca ceva. Daca din punct de vedere al securitatii sanatatii este imperios necesar ca aceasta masura sa fie prevazuta, nu ma voi opune", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Ce spune Dragnea pe 27 aprilie, intrebat daca sustine vaccinarea obligatorie pentru copii: "Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o masura obligatorie. Va spun sincer, am foarte mari rezerve aici".
4441 de afisari


HN, de ce bagati in seama toate nulitatile corupte
IisusVine [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 16:31
+8/10
credeti ca pe noi, oamenii cu cap pe umeri si capacitate de discernamant, ne intereseaza ce zice un condamnat penal despre viata omului in general?
Il veti intreba si pe el sau pe familia lui cand vor infunda puscaria pe buna dreptate?
Aceasta intrebare se aplica pentru orice persoana corupta, e o generalizare.
Nu ne mai intereseaza ce spun acestia, va rog sa ii ostracizati. Bad publicity is publicity, after all. De ce le faceti asemenea servicii? Marginalizati-i, faceti-i ceea ce sunt, niste nimeni.
Si-o fi primit tainul ...
LoBa [utilizator], Vineri, 19 mai 2017, 16:40
+5/5
... sau doar face declaratii dupa cum sufla vantul ca sa fie atotprezent in presa in toate domeniile.
inca 8 comentarii comenteaza