VIDEO Saxofonista Candy Dulfer va sustine un concert in Bucuresti pe 17 octombrie - Hotnews Mobile
1 € 4,6618 1 USD 4,0162luni 18 iun 2018

VIDEO Saxofonista Candy Dulfer va sustine un concert in Bucuresti pe 17 octombrie

de Alina Ciobanu Luni, 15 mai 2017, 15:33
- a A+
Imagine
Saxofonista olandeza Candy Dulfer canta in premiera in Romania, pe  17 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista promite un regal de muzica jazz-funk intr-un concert organizat de Jazz Syndicate Live Sessions. Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim, iar preturile variaza intre 95 si 350 de lei.


 
Candy Dulfer canta de la sase ani, iar prima trupa (Funky Sfuff) si-a format-o pe cand avea doar 14.

In prezent, discografia sa numara nu mai putin de 11 albume de studio, doua live si o compilatie. Artista vine  la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent album, intitulat "Together".
 
Este cunoscuta publicului autohton mai ales gratie smah hit-ului Lili Was Here, interpretat in duet instrumental cu David Stewart (ex-Eurythmics).De-a lungul timpului, a inregistrat piese de succes alaturi de mai multi artisti de rang mondial, precum Prince, David Stewart, Van Morrison si Maceo Parker si a urcat pe scena alaturi de Alan Parsons, Tower of Power si Pink Floyd.
 
Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, CinemaPro), online pe site-ul Eventim.ro , dar si la casieria Salii Palatului.
1384 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza