VIDEO Scriitoarea Ana Barton vorbeste despre marea trauma a vietii sale - Hotnews Mobile
1 € 4,6228 1 USD 3,9370marţi 22 mai 2018

VIDEO Scriitoarea Ana Barton vorbeste despre marea trauma a vietii sale

de Eugen Istodor Miercuri, 10 mai 2017, 18:13
- a A+
Imagine
​Citeste cea mai neagra zi din viata scriitoarei Ana Barton. A ta care este? Ziua, minutele in care iti pierzi increderea in tine. Cand anxietatea urla. Tu cum le duci cu tine? Povestea pe care pe Ana o-nsoteste din copilarie pana astazi.  De ce trauma la Haute Culture?  Terorism, accident, palma tatalui, tipatul prietenului, pierderea neasteptata a unei fiinte iubite, violul, bullyingul in scoala, la serviciu. Toate duc la neincredere in sine si o deformare a felului in care vezi lumea in jurul tau. 

De ce Ana Barton? Pentru ca Ana Barton are curajul sa-si infrunte Trauma, acest amic Intunecat. Trauma ei cea mare este plecarea de acasa. Ana Barton a fost dusa cu forta de la tara la oras. La 6 ani si ceva. Ca sa invete la oras. Rupta din lumea jocului. S-a terminat copilaria!- au proclamat parintii! La scoala mergi! Cea mai nenorocita zi din viata Anei! La oras, dusa dimineata la Camin, luata dupa-masa. Fuge de doua ori. Aventuri intr-o lume a oamenilor Uscati. Apoi, dusa la scoala. Tarata ca un sac. Statea la fereastra si-si urla: Doamne! O sa mor de singuratate! 

Asculta si vezi. Vorbeste despre trauma.

Pe canalul YouTube Haute Culture:"Trauma" este primul episod din serialul de marturii “Ana Barton este Haute Culture”. Veti asculta marturii despre Bullying, gramatica, dragoste.  


Cine este Ana Barton  

A terminat Teologia, Literele, un master de Cultură şi Civilizaţie Ebraică. În 2014 a debutat cu Prospect de femeie şi Mamifer. În 2015: Foto Splendid. Viața Socială – Colecția Costică Acsinte. 2016 Jurământ de rătăcire. 

Foto-credit: Catalina Flamanzeanu, Crista Macesaru, Lili Sumaneanu

7310 afisari


Niciun comentariu
comenteaza