Fortele armate ale Statelor Unite au omorat un militant al Statului Islamic, care ar fi avut legatura cu atacul terorist de la clubul Reina din Turcia - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9524vineri 25 mai 2018

Fortele armate ale Statelor Unite au omorat un militant al Statului Islamic, care ar fi avut legatura cu atacul terorist de la clubul Reina din Turcia

de Nicoleta Onofrei Vineri, 21 aprilie 2017, 21:07
- a A+
Statele Unite au dezvaluit, vineri, ca un militant al Statului Islamic, considerat un asociat al liderului gruparii Stat Islamic Abu Bakr al- Baghdadi, a fost omorat in cadrul unei operatiuni militare secrete. Militantul ar fi fost implicat in atacul din ianuarie de la clubul Reina din Turcia, unde au fost omorati 39 de oameni, informeaza Reuters.Abdurakhmon Uzbeki, despre care se crede ca ar fi fost din Uzbekistan, a fost omorat in timpul unui asalt aproape de Mayadin, Siria, pe 6 aprilie, a spus colonelul John Thomas, purtator de cuvant militar al Statelor Unite.

“A fost o interventie la sol. Cred ca este tot ce suntem dispusi sa spunem despre asta”, a spus Thomas, care a specificat ca Uzbeki nu a murit intr-un atac aerian, refuzand alte comentarii.

39 de persoane au murit si 69 au fost ranite in noaptea de Revelion in urma unui atac armat la clubul Reina din Istanbul.
1123 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza