Alegeri prezidentiale Franta. Candidatul Francois Fillon, acuzat de remarci sexiste, dupa ce a vorbit despre concediul de maternitate al unei jurnaliste - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9524vineri 25 mai 2018

Alegeri prezidentiale Franta. Candidatul Francois Fillon, acuzat de remarci sexiste, dupa ce a vorbit despre concediul de maternitate al unei jurnaliste

de Nicoleta Onofrei Vineri, 21 aprilie 2017, 20:32
- a A+
Imagine
Conservatorul Francois Fillon, candidatul dreptei la prezidentialele din Franta, a fost acuzat ca a facut remarci sexiste dupa ce a i-a sugerat unei jurnaliste, in cadrul unei aparitii TV, ca pune intrebari la care a mai raspuns si ca nu i-a urmarit campania pentru ca aceasta a fost in concediu de maternitate, potrivit The Guardian .Jurnalista Lea Salame l-a intrebat pe Francois Fillon, joi seara, in cadrul emisiunii “15 minute pentru a convinge”, de pe France 2, care sunt detaliile planului sau de a revolutiona sistemul de securitate al Frantei.

“Inteleg de ce imi pui aceasta intrebare, pentru ca ai fost absenta pentru o vreme si te felicit, dar am raspuns deja la aceasta intrebare de vreo 20 de ori deja, chiar in timpul acestei emisiuni”, i-a raspuns Fillon.

Criticii l-au catalogat imediat pe Fillon ca fiind condescendent si misogin.

Ulterior, jurnalistul Thibaut Pezerat a scris pe Twitter: “Visez, sau Fillon tocmai a acuzat-o pe Salame ca nu i-a urmarit campania pentru ca a fost insarcinata?”.
1700 de afisari


conservator francez = pro URSS
un domn [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 20:53
+3/7
un fel de becali francez !
O, doamne !
Susufler0 [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 20:52
-1/9
A fost "condescendent", nu a tratat-o de la egal la egal ! Pe bune, asta e o lipsa totala de corectitudine politica si din aceasta cauza merita din plin sa nu intre in turul II ! :)

Si a mai fost si "sexist" si a indraznit sa-i sugereze ca a fost ocupata cu sarcina si cu nasterea in loc sa-i urmareasca activitatea de campanie.

PS. De ce a mai felicitat-o oare nefericitul ? ;)
comenteaza