Dragnea: Administratia Nationala de Meteorologie ar trebui gandita sa fie militarizata - Hotnews Mobile
1 € 4,6228 1 USD 3,9370marţi 22 mai 2018

Dragnea: Administratia Nationala de Meteorologie ar trebui gandita sa fie militarizata

de Nicoleta Onofrei Vineri, 21 aprilie 2017, 20:00
- a A+
Imagine
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focsani, ca Administratia Nationala de Meteorologie a fost tot timpul o "tinta" a altor institutii, iar acest lucru nu trebuie sa se mai intample, afirmand ca poate ANM ar trebui "militarizata", pentru ca este o institutie de "maxima securitate nationala", informeaza News.ro.Afirmatia a venit in contextul unei discutii purtate de Liviu Dragnea si un director din cadrul ANM, intr-o conferinta alaturi de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Reprezentantul ANM s-a plans ca institutia furnizeaza informatii in regim gratuit tuturor celorlalte institutii.

"A fost si ANM tinta de ani de zile. O stiti foarte bine, ca ne mai intalneam la Comitetele pentru situatii de urgenta. Nu va mai ramane aceasta tinta. Este o institutie care poate ar trebui gandita sa fie militarizata, pentru ca este o institutie de maxima securitate nationala. ANM nu este o joaca si nu poate fi lasata la indemana oricaror capricii", a raspuns Liviu Dragnea.
3853 de afisari


argumente avem?
ber [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 20:14
+3/3
Nu am inteles de ce sa fie militarizata? Poate ca sa avem
si sporuri la salarii. Sau ca sa anunte vreme buna cand e ordin? Desigur ca furnizeaza informatii gratuite, caci asta e menirea ei si pentru asta e finantata din bani publici. Daca ANM e tinta altor institutii, atunci sa faca aceste institutii pronosticuri mai bune. Deocamdata, ecuatiile fizicii atmosferei nu pot fi rezolvate.
asta se crede ..
exilatul [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 20:25
+3/3
"cismarul 2"...ii doresc sa aiba aeeasi soarta....si ca sa nu se supare si la toti ceilalti care au fost sau sunt la conducerea tarii..
inca 13 comentarii comenteaza