Filialele PNL din Ardeal au decis sa nu il sustina pe Busoi la sefia PNL, daca acesta va candida/ Se asteapta decizia lui Ilie Bolojan in privinta unei candidaturi - surse - Hotnews Mobile
1 € 4,6288 1 USD 3,9524vineri 25 mai 2018

Filialele PNL din Ardeal au decis sa nu il sustina pe Busoi la sefia PNL, daca acesta va candida/ Se asteapta decizia lui Ilie Bolojan in privinta unei candidaturi - surse

de Iulia Rosca Vineri, 21 aprilie 2017, 17:49
- a A+
Imagine
Reprezentantii a 17 filiale PNL din zona Ardealului s-au intalnit vineri la Cluj pentru a discuta pe cine vor sustine la sefia partidului la Congresul din 17 iunie. Desi sustinut puternic de o parte dintre colegi, primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan amana luarea unei decizii in privinta propriei candidaturi, urmand ca miercuri sa isi anunte colegii, au precizat surse din partid pentru HotNews.ro. In cazul in care acesta nu va candida, filialele din Ardeal il vor sustine pe Ludovic Orban. O decizie clara luata in sedinta de vineri a fost de a nu il sustine pe Cristian Busoi, liderul PNL Bucuresti, vazut ca reprezentant al "cooperativei" din PNL, au mai spus sursele citate.Potrivit surselor citate, decizia impotriva lui Busoi a fost aproape unanima, presedintele interimar Raluca Turcan fiind singura care nu s-a pronuntat.

Intalnirea a fost convocata la propunerea fostilor lideri Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

Surse din partid au declarat ca Bolojan va lua o decizie dupa o sedinta a filialei judetene de miercuri, insa apropiatii acestuia sustin ca sunt sanse mici ca acesta sa candideze, un motiv fiind acela ca nu doreste sa renunte la functia de primar.

In acest caz, spirjinul Ardealului, unde sunt filialele cu scorurile cele mai mare in alegeri si mai multi alesi locali - intre care Mircea Hava (Alba Iulia), Ilie Bolojan (Oradea), Emil Boc (Cluj), Nicolae Robu (Timisoara) - se va duce catre Ludovic Orban.  A existat si discutia unei sustineri pentru o candidatura din randul filialelor cu performante in alegeri.

Orban nu a fost prezent la sedinta de la Cluj, insa a fost prezent Catalin Predoiu, celalalt candidat anuntat oficial pana acum. Surse de la intalnire au declarat ca Predoiu le-a spus colegilor ca va face parte din echipa lor si nu l-ar sustine pe Cristian Busoi, in situatia in care acesta ar candida iar el s-ar retrage.

Pe langa Cristian Busoi este vehiculat si numele Ralucai Turcan, insa aceasta a declarat in mai multe randuri ca nu intentioneaza sa candideze.
2875 de afisari


Veste buna
Fenrir [anonim], Vineri, 21 aprilie 2017, 18:12
+13/13
Nu sunt complet idioti !

Nu il sustin pe cel care a facut milioane pentru el si neamurile lui prin retrocedari ilegale.
Ratacit
Flinder [utilizator], Vineri, 21 aprilie 2017, 20:51
+7/7
Busoi arata si vorbeste ca un copil handicapat de gradinita ratacit in politica.
inca 8 comentarii comenteaza